Svet

Škaljarac likvidiran u Brazilu, ubili ga pred suprugom i sinom, ubica ispalio 3 hica

pistolj-pucanj

U jezivoj likvidaciji koja se dogodila 5. januara u kvartu Embare u Santosu u Brazilu, ubijen je muškarac za kog se sumnja da je državljanin Srbije. Kako prenose brazilski mediji, kod sebe je imao dokumenta slovenačka dokumenta na ime Dejan Kovač (43), ali se proverava još uvek da li je reč o pripadniku “škaljarskog klana”, koji se dovodi u vezu sa nekoliko likvidacija.

– Sumnja se da je reč o visokopozicioniranom pripadniku “škaljarskog klana” Darku Geisleru, koji se nekada prezivao Nedeljković, ali se još uvek proverava – kaže izvor Kurira.

Kako prenose mediji iz Brazila, ubijen je iz vatrenog oružja pred suprugom i četvorogodišnjim sinom. Pogođen je sa najmanje tri hica, ispred kuće u kojoj je živeo.

– Ubica je nosio rukavice i masku u trenutku kada je počinio zločin. Izašao je iz automobila, potrčao za žrtvom koja je sa detetom bila na biciklu i pucao u njega – navode oni.

Supruga ubijenog, bila je na biciklu iza.

– Čim je teško ranjeni muškarac pao na zemlju, ubica je pobegao. Hitna pomoć je pokušala da mu pomogne, ali je preminuo na putu do bolnice – dodaju oni.

Komšije su ispričale da je četiri godine živeo u naselju u stambenoj zgradi i da je bio miran i kulturan.

Inače, Darko Geisler, navodno je u bekstvu od 2014. kada je ispred zatvora Spuž, kako se sumnja likvidirao pripadnika “kavačkog klana” Andriju Mrdaka.

Član škaljarskog klana Milić Minja Šaković ubijen u Budvi

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link