Svet

Sin više od godinu dana u zamrzivaču držao telo oca, hteo “još da razgovara sa njim”

landgraf

Holandska policija u subotu je pronašla u zamrzivaču telo 101-godišnjeg muškarca koji je, kako se sumnja, umro “pre 18 meseci” kada ga je sin (82) zamrznuo kako bi ” još mogao da razgovara sa njim“.

Kako se navodi, očev doktor zabrinuo se zbog svog pacijenta, koji je je odjednom “nestao” upozorivši policiju koja je kasnije pronašla telo u njihovoj kući u Landgrafu.

Sin, koji nije imenovan, objasnio je svoje postupke, rekavši da “nije želeo da ga izgubi, nedostajao bi mu.”

Policajci još pokušavaju da shvate kako je i kada starac umro, sin tvrdi da mu je otac umro godinu i po ranije i to prirodnom smrću. Porodični lekar je potvrdio da se nije čuo s pacijentom ‘mesecima’ i smatrao je to sumnjivim pre nego što je kontaktirao policiju.

Zvaničnici su ponovo posetili kuću u ponedeljak popodne, tvrdeći da je kuća u “neredu” i dali su sinu rok nedelju dana da sredi, pre nego što proceni da li može da nastavi da živi samostalno, piše Dejli mejl.

Mumificirao majku i postavio na sofu

Ovo nije usamljen slučaj da su “deca” držala godinama mrtve roditelje u stanovima

U februaru je policija u Poljskoj pronašla starijeg čoveka po imenu Marijan L. koji živi sa svojom preminulom i mumificiranom majkom, koju je iskopao iz njenog groba i postavio na sofu u dnevnoj sobi pre 13 godina.

Više od decenije, navodno bi sedeo i razgovarao sa telom u njihovoj kući u malom mestu Radlin, na jugozapadu Poljske. Leš je pronađen kada je zet 76-godišnjaka odlučio da poseti dom.

Policija je utvrdila da je čovek “verovatno iskopao telo majke odmah nakon sahrane, a zatim ga mumificirao i da je telo ostalo u ovoj kući od 2010. godine”.

Bez obzira na to, telo je očigledno bilo u ‘savršenom stanju’. Njegova majka je trebalo da bude ponovo sahranjena. Policija je saopštila da je Marijan L optužen za skrnavljenje leša.

Marijan pre 13 godina iskopao leš majke, mumiju čuvao na kauču i sa njom gledao TV

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link