Film Magazin

Amerikanci su na biralištima, a Simpsonovi su u svom maniru pokazali kako ovo glasanje izgleda

simpsonovi

Nekoliko dana pre predsedničkih izbora u Sjedinjenim američkim državama, popularna američka animirana serija “Simpsonovi” nastavili su da ističu gafove koje je za vreme svog mandata pravio predsednik Donald Tramp.

Tokom jedne od epizoda, koja je emitovana prošlog vikenda i koju Los Anđeles Tajms opisuje kao prikazivanje vatrene distopije koju bismo mogli okusiti ukoliko ljudi ne glasaju, glavni junak završava na biračkom mestu, ali se oseća nesigurno za kog predsedničkog kandidata da glasa i, na nagovor svoje ćerke Lise, nastavlja da se priseća svega što se dogodilo u poslednje četiri godine.

Spisak stvari koje je Tramp očigledno uradio u pomenutom vremenskom periodu počinje da se pomera na ekranu, uključujući stvari kao što je “stavljanje dece u kaveze”, loš izgled u teniskoj odeći, traženje od predsednika Ukrajine da istraži Bajdena i njegove finansije, između ostalog.

Zbog ove epizode Twitter je u oktobru goreo od komentara i sve to je izazvalo uglavnom zabavnu reakciju korisnika ove društvene mreže, piše Srbija danas.

Mnogi su takođe, tvrdili da bi listanje određenih radnji drugog kandidata Bajdena, oduzelo mnogo više vremena.

Đavolja varoš krije drevnu priču, a godišnje u potrazi za lepotom poseti je 40.000 turista

21 Shares
Share via
Copy link