silvester-stalone
Film Magazin

Smrt sina srušila je velikog Rokija: Ni jedna bol nije veća od one kada izgubiš dete

Silvester Stalone je poznati glumac kojeg pamtimo po ulogama „opasnih“ i „čvrstih“ momaka. Njegov put do zvezda bio je trnovit, a Staloneov život obeležila je i velika tragedija kada mu je umro sin Sejdž.

Sejdž je bio prvo dete Silvestera i supruge Saše Čak. Umro je u 36. godini života, 13. jula 2012. godine, u svom stanu u Los Anđelesu od srčanog udara izazvanog aterosklerozom.

Smrt sina, srušila je hrabrog Rokija. Tražio je samoću i privatnost, piše Still.

Silvester Stalone je tada rekao: „Ni jedna bol nije jača od one kada roditelj izgubi dete. Zato molim ljude da pokažu poštovanje prema sećanju na mog talentovanog sina i saosećaju sa ljubavlju njegove majke Saše. Ovaj bolni gubitak ostaće sa nama do kraja naših života. Sejdž je bio naše prvorođeno dete i centar našeg univerzuma, i ponizno vas molim da ne ometate dušu i sećanje na mog sina.“

Nakon razvoda Silvestera i Saše Čak, došlo je do teškog perioda između oca i sina. Nakon par godina, zakopali su ratne sekire i počeli su čak da snimaju filmove zajedno i da daju intervjue.

Stalone je sarađivao sa Sejdžom u filmu Roki 5, a njegov sin je planirao da se bavi produkcijom. Uprkos zdravstvenim problemima, niko nije mogao ni da zamisli da će se ovom mladom momku desiti tako nešto.

Smrt sina teško je pogodila Stalonea. U avgustu 2012. godine, glumac je izjavio:

„Veoma je teško. Ovo je užasna situacija, ali takav je stvarni život – vreme vam pomaže da se izborite i pokušate da preživite ono što se dogodilo. Veoma je važno pronaći snagu za uspon i pokušati živeti. U suprotnom, može da vas odvuče u začarani krug.“

Na dodeli Zlatnog globusa, novinari su pitali Silvestera kako je gubitak sina uticao na njegov rad, a glumac je odgovorio:

„Čini mi se da u takvim situacijama mnogo pomaže ako radite nešto. U slučaju mog sina, hteo sam da mu odam počast i čini mi se da sam to uradio.“

Priča o tome kako je Silvester Stalone prodao svog psa za 25$ naterala nam je suze na oči

BONUS VIDEO

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Tamara Obradović

Tamara Obradović

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

78 Shares
Share via
Copy link