Lifestyle Moda

Shpacirung – prvi concept store u Novom Sadu

Većina nas voli da uživa u kupovini poklona za sebe, ali i za druge. Uvek je dobro kada nađemo neko mesto koje se izdvaja i na kojem možemo naći neke drugačije i jedinstvene stvari.

Dok uživate u šetnji po Petrovaradinskoj tvrđavi, sigurno ćete primetiti i Shpacirung. Ova prodavnica je prvi, a za sada i jedini concept store u Novom Sadu.

Ukoliko svratite ovde možete razgledati i kupiti zanimljiv nameštaj i raznovrsne dizajnerske predmete. Osim toga u ponudi su i odeća, obuća i nakit koje kreiraju i prave novosadski dizajneri.

shpacirung-concept-store-novi-sad-2

U Shpacirungu sigurno možete pronaći neku interesantnu sitnicu za sebe, ali i za vama drage osobe. Možda su baš jedinstvene narukvice, majice, espadrile i šeširi idealan poklon za vaše prijatelje i porodicu.

Iza svakog proizvoda krije se neka lepa priča i svaki od njih je poseban na svoj način. Police za vino, šareni kredenci, ramovi za slike, satovi i kutijice za nakit samo su neke od stvari koje možete kupiti na ovom mestu. Ukoliko imate dilemu koji je pravi odabir za vas, ljubazno osoblje je tu da vas uputi i da vam savet.

shpacirung-concept-store-novi-sad-1

Uvek možete da odvojite nekoliko minuta za razgledanje ovog simpatičnog lokala. Sigurni smo da će vas oduševiti svojim proizvodima i da ćete i vi postati jedna od redovnih mušterija Shpacirunga.

 

 

 

Milica Barać

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

51 Shares
Share via
Copy link