Horoskop Horoskopski znakovi

Sezona Lava za ova 3 horoskopska znaka donosi krah u ljubavi, toksične veze pucaju

devojka-pogled

Da li ste ikada imali osećaj da vaša veza ne funkcioniše, iako ste previše vremena proveli ubeđujući se da je sve u redu. To je kao da vaš um sadi seme, i iako se trudite da ne zalievate to seme negativnim razmišljanjem, to seme ipak klija i pre nego što shvatite – to je potpuno izrasli problem koji neće nestati.

Neke veze su poput korova. Ako ih ostavimo nekontrolisane, oni mogu prerasti u otrovne pejzaže, a mi, koji smo nekada verovali da se ti odnosi zasnivaju na ljubavi, shvatamo da je s vremenom ono što sada doživljavamo čisti otrov. Sezona Lava počinje 22. jula, a za tri horoskopska znaka vreme je da prekinu toksične veze u kojima su zarobljeni.

I dok je lako bacati metafore poput korova i otrova da bismo opisali osuđenu romantičnu situaciju, teže je priznati šta se zaista događa u našem stvarnom životu.

A Lav voli ljubav – ne želi da ima nikakve veze sa represijom, nesrećom ili toksičnim ponašanjem. I zato što je Lav tako snažno ustremljen da nas izvede na svetlost, gde su ljubav i lepota preobilni.

Sezona Lava primoravaće nas da se suprotstavimo onom što je otrovno u našem životu pa i ljubavi tako da nas toga jednom zauvek oslobodi .

Koji horoskopski znakovi će prekinuti toksične veze tokom sezone Lavova, počev od 22. jula 2021.?

Ovan

Ono što vas čeka je da će Lav zapaliti sve ono što vas čini vatrenim znakom, a to može poprimiti oblik besa, otkrivenja ili jasnog osećaja da ste stigli do tačke bez povratka.

Već neko vreme sumnjate; nije da verujete da vas partner vara, ali znate da nešto uskraćuju i više ne možete tolerisati tajnovitost i sumnjivo ponašanje.

Želite da verujete, ali vi ste Ovan, a kao Ovan trebate dokaz – nešto stvarno, nešto u šta ćete verovati. Ono što ćete shvatiti je da ste bili u stanju poricanja ; uvek je bilo nešto pogrešno u vezi, nešto što vam se nije sviđalo ali ipak ste to pustili, računajući da će se stvari „rešiti same od sebe“.

Nalet pozitivne energija vas budi iz sna neznanja, a kad jednom počnete da vidite koliko ste podneli, koliko ste strpali ispod kauča – nikada nećete moći da vidite partnera na isti način. Pripremite se, Ovnovi, da promenite svoj život.

Bik

Bikovi vole one opasne, zar ne? Možete čak reći da ako ne budete potvrdili da ste možda zavisni loših dečaka ili devojčica koji to imaju to nešto samo da bi vam slomili srce i ostavili vas da tražite još. Razgovarajte o toksičnom ponašanju.

I dok volite da sve iskazujete zbog partnerovog lošeg ponašanja, vi ste zavisni od togs, ali ste ti koji uvek na kraju patite … Sezona lava stiže i osvetliće tu vašu zavisnost, svidelo se to vama ili ne.

Evo saveta: znate da morate odustati od padanja na ljude koji postoje samo da bi vam zagorčavali život, ali ipak niste uspeli da skupite hrabrost da kažete ne onima koji bi vas mogli povrediti. Lav će sve to promeniti, Bikovi.

Nadamo se da ova velika lekcija neće nastati kao rezultat mučnog iskustva u lošoj romansi, ali će najverovatnije doći upravo tako.

Dobra stvar je što postoji velika šansa da ćete uskoro upoznati stvarno ‘dobru’ osobu koja ne želi da vam naudi.

Možete li se nositi sa tim? Bolje se pozabavite time, Bik, jer kad jednom okusite samopoštovanje, više se nećete vratiti toksičnosti.

Lav

Možda ćete biti inspirisani za glasno urlanje tokom ove vaše sezone Lavova, a fokus će biti na vašoj vezi. Naučili ste da vikanje, vrištanje i prigovaranje nije način da se stvari poboljšaju, iako je to vaš uobičajeni način komunikacije.

Shvatate da ovde nešto nije u redu, nešto što je blizu neuspeha u vašoj vezi, i ta ideja vam se ni malo ne sviđa. Ti si Lav i nikad ne podbacuješ. Jel tako? Pa, evo ovakoi: neuspesi mogu biti koraci za ispravne poteze ako nameravamo da popravimo ono što je uništeno.

Ovde postoji šansa za vas i vašeg partnera; možete ispraviti nepravde prizemnim razgovorom. Dobre stare ‘od srca do srca’ stvari. Nema više vikanja, nema zastrašujućeg ponašanja.

Ne morate biti kralj džungle kada ste u svom domu sa voljenom osobom. Ono što biste možda želeli ovde da razmotrite je da ste možda vi toksični u ovoj vezi i da je možda vreme da poradite na tom temperamentu – zajedno sa onim kompleksom kontrol frika koji izgleda preuzima celu vezu.

Prepoznaj ga, i preuzmi odgovornost za svoje postupke, Lave. Na putu ste da se oslobodite toksičnog ponašanja … ne zaustavljajte se sada.

Ljubavni horoskop za leto 2021: Kratke, burne afere i opasne veze

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

292 Shares
292 Shares
Share via
Copy link