Horoskop Horoskopski znakovi

Ljubavni horoskop za leto 2021: Kratke, burne afere i opasne veze

devojka-lubenica

Pred vama je ljubavni horoskop za leto 2021. godine i donosi mnoštvo uzbuđenja, posebno za vatrene znake.

Ovan

Lavovi i Strelci će vam najverovatnije okupirati pažnju ovog leta i ovaj trio stvara viziju prave beskrajne ljubavi. Ukoliko ste u mogućnosti da odete negde gde je toplo i sunčano, uradite to. Ukoliko ne, učinite svoj dom da deluje kao da je mesto za odmor.

Što se više socijalizujete preko proslava, izlazaka, kućnih žurki i preko interneta, bolje je po vas. Prošitite svoje vidike, tražite nove zanimacije. Ta osoba će možda biti neko koga nikada ne biste zamislili sa sobom na papiru, ali zbog toga su privlačnije.

Bik

Očekuje vas munjevita ljubavna afera koja će druge naterati da podignu obrve ovog leta. Moguće da će to biti znak predvođen Marsom kao ovan ili škorpija, ili će biti smirena devica. Drugi će na ovu aferu gledati skandalozno zbog čega će ona postati još uzbudljivija.

Nalazićete se privatno, tajno, van dometa znatiželjnih očiju i deliti zajednički hobi, strast ili interes. Preko tog vezivanja doći će i do konkretnijeg vezivanja. Nije sigurno da će dugo da traje, ali će vam poljuljati svakodnevnicu.

Blizanci

U život će vam se vratiti oni zbog kojih ste plakali i tugovali jer ste smatrali da je gotovo. Mađutim, ipak nije. Vratili su se. Da li su to dobre ili loše vesti zavisi od vas i provešćete leto razbijajući glavu zbog toga.

Oni dolaze sa novinom, da priznaju da su se užasno ponašali u prošlosti, a vama se oni još sviđaju, možda čak i više. Iako možda možete oprostiti, ne možte zaboraviti i morate sami da odmerite da li možete živeti na taj način.

Rak

Možda ste spremni za pauzu od svog ljubavnog života ovog leta. Moguće da je bilo drame, ili je nije bilo dobvoljno, i trenutno ste u fazi da razmišljate: zašto se truditi? Međutim, u momentu kada vi odustanete, prilike će vam pokucati na vrata.

Naići će zgodan, harizmatičan, romantičan i strastveni vodeni znak koji će hteti da vas osvoji. Pomislićete da previše dobro deluje da bi bilo istinito, ili da će doneti više problema u odnosu na to koliko vrede.

Ali budite sigurni da će biti prava stvar. Dajte im šansu jer je ovo upravo ono na šta ste čekali.

Lav

Neko (možda bik, devica ili jarac) sa kim ste imali dugu stagnirajuću – stvar – dokažu da su dostojni vas i ispadnu upravo onakvi kakvog ste priželjkivali. Sa tim će opravdati izgovore, propuste i razočaranja koja ste dozvoljavali da se dešava mesecima ili godinama.

Ova ljubav je bila dugo u najavi i konačno je tu. Verovatno ćete biti skeptični što je u redu. Zaslužuju da imate rezerve prema njima.

Ali dajte im prostora da dokažu da svoje reči delima i nećete se razočarati. Stvari su se promenile.

Devica

Ako niste pažljivi, vaše preterano analiziranje može da vas spreči da naiđete na dobru stvar ovog leta. Postoji veza koja se palila i gasila zbog koje ste podrhtavali, bilo je hladnih i vrućih trenutaka, i vi ste premoreni razmišljajući o njoj.

Prestanite i dozvolite da se desi. Dok niko ne bude gledao, ljubav će da cveta na neočekivan način i treba da dozvolite da se razvije u sopstvenom tempu, prirodno.

Moguće da će biti zgodan vatreni znak, te je to razlog dobrog međusobnog razumevanja. Ovan, Lav ili Strelac bi mogli biti preteški za podneti, ali ako ste dovoljno smireni, uspećete.

Vaga

Naići će neko ko će vas ubediti da se posvetite, duhu ili drugima, prestanete da izlazite na teren i počnete verovati u samo jednu osobu. To je velika novost!

Mogu biti snažan i tih jarac ili moćan i ambiciozan lav. Seskusalno su privlačni i ne možete im odoleti, ali je mnogo dublje od toga. Motivisaće vas i naterati da budete snažni u drugim aspektikma života u kojima ste uglavnom pasivni.

Ovo su katalizatori transformacije u širem smislu vašeg života. Nećete moći da se odvojite ili i da odolite činjenici koliko jedni druge činite srećnim.

Škorpija

Velik, hrabar, životan i uzbudljiv vatreni znak (ovan, lav ili sterlac) će da ulete u vaš svet i okrenuti ga naglavačke. Ova osoba obrće igru, a vi ste spremni za ovu energiju jer i vi sami želite da napravite promene u svojim životima, a ova veza će se formirati delimično preko toga.

Izlazićete da se zabavljate, socijalizujete i uživate u najboljim momentima u životu ovog leta, a takođe će i oni. Vaša međusobna privlačnost je odmah prisutna.

Odlično vam je. Nije sigurno da će trajati zauvek, ali će biti nezaboravno.

Strelac

Ako odlažete intimno vezivanje sa nekim trenutno i ne ide u pravcu u kom ste se nadali, odustanite. Čim se oslobodite nečeg što nije funkcionisalo, nešto mnogo bolje će da se pojavi. Vatreni znak (ovan, lav ili strelac) gledao vas je i divio.

Čekao je momenat, tako da mu dajte priliku da se pokaže. Ova nova romansa je na višem nivou i prethodnu čini da deluje izuzetno dosadnom. Dobro se slažete fizički, mentalno i spirituelno. Ovo leto ljubavi može biti veliko.

Jarac

Ovo možda nije u vašem stilu, ali bi ovog leta trebalo da izađete na teren i uživate u sastancima, upoznavanju ljudi, istraživanju sveta sa gomilom interesantnih likova. Imate ceo život da se skrasite i nema žurbe.

Dugo ste bili zatvoreni, a spremni ste, i privlačite, dobar provod. Nemojte se posvetiti ničemu što nije najbolje. Uživajte u svojoj slobodi.

Vodolija

Pravednost i iskrenost je vaša uobičajena karakterna osobina, ali ne ovog leta. Spremni ste dad uletite u tajnovitu i uzbudljivu vezu koja može da bude potpuno otvorena.

Uskoro će taj žar da počne da tinja. Ova osoba je neko s kim ste bili opsednuti već dugo, prava zaljubljenost. I njima se sviđate i stvari će da se dese.

Ribe

Imate puno prijatelja jer ste ljubazni, empatični i zabavni i uvek ste u blizini. Ljudi vas privlače. Jedan od njih će (možda vodolija ili škorpija) da ima jača osećanja nego što su dali da se primeti. Ali, ovo leto će da skupe hrabrost i da vam kažu kako se osećaju i to iskreno.

Nikad ne biste to očekivali iako je bilo nagoveštaja. Sve će se odmah promeniti, shvatate da ste propustili signale i da su oni bili tu sve vreme. I znate šta, i vama će se ta osoba mnogo svideti.

10 parova horoskopskih znakova koji nikada ne treba da budu u braku

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

694 Shares
694 Shares
Share via
Copy link