horoskop-jun
Horoskop Horoskopski znakovi

Raka, Škorpiju i Ribe čekaju mučni dani do 21. juna

Sezona Blizanaca će za ova 3 znaka doneti tamnu energiju. Tokom ovog perioda vam može biti teže da se fokusirate na stvari koje su važne za vašu budućnost. Mnogi će videti svet kroz ružičaste naočare, a to može uzrokovati probleme.

Rak

U sezoni Blizanaca, Rakovi će biti još slabiji i ranjiviji. Mnogi će želeti da se zatvore u svoja četiri zida i izoluju od sveta. Razlog je taj što ćete tokom ovog perioda dobro razmisliti o svom životu i to sami. Usamljenost i razmišljanje su sada neophodni za vašu dušu.

Osetićete se intuitivno povezani sa svojim unutrašnjim glasom. Ali ako ste okruženi ljudima, osećaćete se ugroženim jer niste u stanju da se posvetite sebi. Uzmite nekoliko slobodnih dana i otkrijte sebi sve šta vas muči. Tek tada se možete vratiti u stvarnost.

Škorpija

U sezoni Blizanaca, Sunce će se nalaziti u vašoj osmoj kući smrti i rođenja. Tokom ovog perioda, ne pretvarajte se da je sve u redu. Ovaj period će Škorpijama pomoći da se suoče sa svojim strahovima i osećajem nesigurnosti.

Umesto da ignorišete stres, pokušajte da saznate šta uzrokuje neprijatne emocije i onda rešite problem. Ovaj period će vas naučiti kako da se nosite s negativnostima i postanete jača osoba. Promene su uvek teške, ali ne zaboravite da će vam doneti dobro na duže staze.

Ribe

U ovom periodu će Sunce biti u vašem četvrtom domu porodice i doma. Imaćete osećaj da vam nedostaje sigurnost i iskrena ljubav.

Tokom ovog perioda, Ribe će biti osetljivije nego obično i biće uznemirene usamljenošću. Pokušajte da zamenite negativne osećaje ljubavlju.

Okupite prijatelje koje davno niste videli, provedite vreme sa svojim roditeljima, dajte poklon voljenim osobama i učinite nešto lepo za druge. Možda će ovaj period biti težak iz nekog razloga – da vas podseti da je cela ljepota u životu sakrivena u jednoj stvari, a to je ljubav.

Veliki letnji horoskop: Šta nam je Zodijak pripremio u junu, julu i avgustu?

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

136 Shares
136 Shares
Share via
Copy link