Magazin

Sestra Silvane Armenulić otkrila veliku tajnu i rasplakala fanove

silvana

Televizijska premijera filma „Toma“ pokrenula je pravu lavinu emocija i sećanja na neprežaljene velikane domaće muzike Tomu Zdravkovića i Silvanu Armenulić.

Da li su njih dvoje bili u ljubavnoj vezi, ili je Zdravković patio zbog neuzvraćene ljubavi? Brojna su pitanja koja zanimaju javnost širom Jugoslavije…

Sestra Silvane Armenulić Dina nedavno je otkrila da pokojna pevačica nije bila zadovoljna u braku sa Radmilom Armenulićem i da je navodno želela da se razvede.

Dina je otkrila da je pevačica pre saobraćajne nesreće u kojoj je izgubila život podnela papire za razvod braka.

– Bile smo mnogo povezane majka, Mirjana, Silvana i ja. Posebno poslednjih dana bile smo nerazdvojne. Silvana je bila podnela papire za razvod braka. Imala je jako loš brak sa Radmilom. Počela je da se zabavlja sa sportskim komentatorom Markom Markovićem. Bili su zaljubljeni jedno u drugo. Trebalo je da se desi još jedno, treće, ročište da se razvede od Radmila, ali zla sudbina je to sprečila. Ona je bila sasvim druga osoba kada je sa nama sestrama, familijom, nego kakva je kada se pojavi pred publikom – rekla je navodno tada Dina prenosi Republika.rs.

Izvor: Hello

Tomina Gordana otkrila kako je pevač stvarno reagovao kada su mu javili da je Silvana poginula

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

157 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap