Magazin

Šešelj “šokirao” Sarapu, u sred uživo programa: Jedina novina koja nije pod kontrolom režima je “Danas” (VIDEO)

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izjavio je gostujući na TV Pink da je jedina nezavisna novina “Danas”, a da su svi ostali mediji u Srbiji pod kontrolom vladajućeg režima.

– Sad je preostala jedina novina koja nije pod kontrolom režima “Danas” – rekao je Šešelj gostujući u jutarnjem programu na televiziji “Pink” i šokirao voditelje.

Nastala je neprijatna tišina i voditeljkino “eh sad”, ali se iskusniji Pradrag Sarapa, već pomalo i navikao na skandale u svom studiju, snašao i upitao Šešelja:

– Kako nije, pa “Junajted grupa” ga je kupila?

– Ma, nije pod kontrolom naprednjaka, nije pod kontrolom režima u Srbiji – nastavio je Šešelj da raskrinkava i objašnjava “neveštom Sarapi” na šta je tačno mislio.

– Nisu “Novosti”, nije “Politika”, nije “Blic”. Ovo su privatni mediji, gospodine Šešelju – pokušao je da izvuče situaciju Sarapa, ali Šešelj nije posustajao u svojoj nameri.

– Ajte, nije? Pa, prešao je “Blic”. Prešao je “Blic”. Nemoj mene. Jeste privatni i “Kurir” isto. Pa, znam – rekao je Šešelj uz osmeh polusarkastično, prenosi Direktno.

Katarina Radivojević tuži Šešelja zbog spekulacija o Vladiki Grigoriju: Ja sam hajdučkog roda!

Tamara Gočmanac

Mnogo glasno šapuće. Ego-tripuje, nasmeje, rasplače. Voli kišu i sneg. I životinje. Redovno je ispuštali na glavu kad je bila mala, pa je, zahvaljujući tome, postala mnogo lepa, pametna i bloger.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


generic vignette (DESK luftika.rs)
36 Shares
Share via
Copy link