Magazin

Šešelj „šokirao“ Sarapu, u sred uživo programa: Jedina novina koja nije pod kontrolom režima je „Danas“ (VIDEO)

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izjavio je gostujući na TV Pink da je jedina nezavisna novina „Danas“, a da su svi ostali mediji u Srbiji pod kontrolom vladajućeg režima.

– Sad je preostala jedina novina koja nije pod kontrolom režima „Danas“ – rekao je Šešelj gostujući u jutarnjem programu na televiziji „Pink“ i šokirao voditelje.

Nastala je neprijatna tišina i voditeljkino „eh sad“, ali se iskusniji Pradrag Sarapa, već pomalo i navikao na skandale u svom studiju, snašao i upitao Šešelja:

– Kako nije, pa „Junajted grupa“ ga je kupila?

– Ma, nije pod kontrolom naprednjaka, nije pod kontrolom režima u Srbiji – nastavio je Šešelj da raskrinkava i objašnjava „neveštom Sarapi“ na šta je tačno mislio.

– Nisu „Novosti“, nije „Politika“, nije „Blic“. Ovo su privatni mediji, gospodine Šešelju – pokušao je da izvuče situaciju Sarapa, ali Šešelj nije posustajao u svojoj nameri.

– Ajte, nije? Pa, prešao je „Blic“. Prešao je „Blic“. Nemoj mene. Jeste privatni i „Kurir“ isto. Pa, znam – rekao je Šešelj uz osmeh polusarkastično, prenosi Direktno.

Katarina Radivojević tuži Šešelja zbog spekulacija o Vladiki Grigoriju: Ja sam hajdučkog roda!

Tamara Gočmanac

Mnogo glasno šapuće. Ego-tripuje, nasmeje, rasplače. Voli kišu i sneg. I životinje. Redovno je ispuštali na glavu kad je bila mala, pa je, zahvaljujući tome, postala mnogo lepa, pametna i bloger.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

36 Shares
Share via
Copy link