Film

Ni Volter Vajt ne želi da gleda nastavak serije “Breaking Bad”

Glumac Brajan Krenston svetsku popularnost stekao je igrajući glavnu ulogu u hit seriji “Breaking Bad”. Na tračeve o potencijalnom nastavku serijala, Krenston ne gleda blagonaklono, štaviše jasno je rekao da ne bi voleo da se snimaju nove epizode već zaokružene priče.

Naime, 62-godišnji glumac veoma je ponosan na ono što su uradili ovom serijom, kojom je ispričana priča o antiheroju, povučenom nastavniku koji počinje da pravi drogu, kao i njenim spin-ofom “Better Call Saul”, ali da ne želi da se dalje igra njenim nasleđem.

– Najbolje je stvari ostaviti onakvima kakve jesu, da bi ljudi ono što smo uradili pamtili na najbolji način. Ne želim to da pokvarim. To je bila savršen prilika, koja je promenila naše živote – rekao je on.

Međutim, zbog velikog uspeha koji je postigao i “Better Call Saul”, priča o tome kako je advokat Džimi Mekgil (Bob Odenkirk) postao korumpirani Sol Gudman, čiji se lik pojavljivao i u “Breaking Bad”, kreator serije Vins Giligan je rekao da je više nego raspoložen da radi i spin-ofove za druge likove, poput Džesija Pinkmena, kog je igrao Aron Pol.

– Sve je moguće – rekao je on, te naglasio da jedino što se sigurno neće desiti jeste povratak Valtera ili Džesa u četvrtoj sezoni “Better Call Saul”.

10 serija za pametne ljude

PARTNERI SAJTA


Share via
Copy link