Horoskop Horoskopski znakovi

Septembar 2022. donosi tajne veze, povratak bivših i brojne sukobe sa partnerima

preljubnik

Septembar počinje na pravi način, Merkur će formirati opoziciju sa Jupiterom 2.sep što bi moglo da dovede do sjajnih ideja i eksplozivnih sesija razmišljanja.

Međutim, to bi vas moglo inspirisati da previše obećavate, a ne ispunjavate ništa, pa ne zaboravite da budete realni.

Ovaj mesec počinje sa sezonom Device, što znači da se časovi vraćaju. Vreme je da se organizujete i budete praktični u vezi sa svojim ciljevima, jer ovo promenljivo zemaljsko vreme veruje u moć rutine.

A kada Venera, planeta ljubavi uđe u Devicu, 5.septembra, što bi moglo da umanji letnju vrućinu, ali povećava nivo poverenja i pouzdanosti u vašim vezama.

Ako bi Devica izabrala jezik ljubavi, to bi verovatno bila uslužna dela. Medjutim u vašim odnosima na ovaj ili onaj način će doci do turbulencije.

Na kraju krajeva Merkur će 9.septembra krenuti retrogradno, okrećući ovaj čamac na 8° Vage.

Ovaj horoskopski znak koji izbegava sukobe i traži harmoniju ima način da se osmehne ovom pitanju, što bi moglo dovesti do mnogo više nesporazuma nego da ste bili direktni od samog početka.

Kada 10. septembra izadje pun Mesec u psihičkim i intuitivnim Ribama, to bi moglo biti veliki trenutak katarze, pa se pripremite za cunami emocija koji će se osloboditi.

16.septembra varnice će preleteti u vašim vezama, Venera će se izjednačiti sa Marsom, što će pojačati nivo sukova i besa.

Sunce u Device će takodje formirati opoziciju sa sanjivim Neptunom u Ribama, što bi moglo dovesti do toga da romantizujete vezu i da se osećate omalovaženo kada shvatite da padate na ideju nečega a ne na pravu stvar.

Vreme je da preispitate očekivanja u pogledu razumevanja kako veza funkcioniše.

Srećom, sezona Vage stiže 22.septembra, što će povećati želju za pronalaženjem zajedničkog jezika sa drugim ljudima i harmonijom.

Iako nikada ne treba da kompromitujete svoje potrebe, ova energija će vam pomoći da se stavite u nečiju kožu i više razumete druge.

Pošto se Venera 24. septembra suprostavlja Neptunu, to može da spusti gard, pa se pobrinite da zaštitite svoju energiju, ne dozvolite da vam neko crpi energiju.

Kako vas mlad Mesec u Vagi podstiče da odredite nameru i prihvatite novo poglavlje, 25.septembra, to će vam pomoći da rešite probleme u vezi.

Mesec se završava kada Venera ulazi u Vagu, znak njene vladavine.

Svako od nas ima nešto jedinstveno da ponudi svetu, a Venera u Vagi želi da imate otvoren um dok uspostavljate vezu sa ljudima koje srećete.

Blizanci

Očekujte septembar pun eksplozivnih osećanja. Moguće su tajne veze, povratak bivših, smeše vam se brojne nezaboravne avanture.

Rak

Vama će zbog Marsa koji se bude nalazio u polju podsvesti, septembar najteže pasti. Bićete mentalno napeti i opterećeni što će doneti brojne sukobe na polju partnerskih odnosa.

Devica

Septembar za vas će biti težak u poslovnom smislu, nećete moći dobro da se organizujete, impulsivne reakcije izazivaće probleme sa saradnicima. Stoga povedite računa o poslovnim odlukama koje donosite u narednom periodu.

Mesečni horoskop za septembar 2022. godine

Čitajte Luftiku na Google vestima

Bojana Despotović

Profesionalni astrolog, tri godine rada i mnoštvo zadovoljnih klijenata.
Ukoliko vas zanimaju astrološke prognoze, javiti se za detaljnije informacije na mejl adresu - [email protected] ili zapratite Instagram profil - numerologija_saznanja

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

279 Shares
279 Shares
Share via
Copy link