Magazin Srbija

Seka Sablić: Da sam moćna ja bih naredila da svi dođemo 11. septembra u Pionirski park

seka sablic
Foto: Printskrin/ YouTube

Jelisaveta Seka Sablić pozvala je građane Srbije da podrže protest zakazan za 11. septembar u Pionirskom parku u 14h časova. U video obraćanju proslavljena glumica je vidno uznemirena, što je i sama naglasila. Glumica je apelovala na sve nas da moramo dopirneti borbi za opstanak i borbi za život.

– Ja molim i pozivam, da sam moćna svima bih naredila, da svi dođemo 11. septembra u Pionirski park, subota u 14 časova, na protest i da nastavimo sa protestima sve dok se ne zaustavi ovo bezumlje, ova alava otimačina i pljačka koja se događa pred našim očima i pored našeg, još uvek, zdravog razuma. Dakle, oni neki tamo, oni nam otimaju šume, planine, njive, zemlju…

Otimaju vazduh. Otimaju reku, vodu koje sve manje ima u celome svetu, pa i kod nas. Zaista sam se uznemirila i uzbuđena sam što ovo govorim. Dakle, zaista svako mora da unese delić svoje energije i da doprinese borbi za opstanak i borbi za život. Možemo mi to. Vidimo se 11. septembra u Pionirskom parku, subota 14 časova – poručila je glumica.

Podsetimo, i proslavljena glumica Svetlana Ceca Bojković pozvala je građane Srbije da dođu na Ekološki ustanak

Ekološki ustanak poziva sve ekološke i stručne organizacije i hrabre pojedince, koji brane svoje ugrožene krajeve širom Srbije, na zajednički ustanak u odbranu sopstvene budućnosti.

“Na delu je ultimativna veleizdaja. U toku je sveopšti napad na sve što je zdravo u ovoj zemlji. Ljudi i prirodna bogatstva su postali plen profitera i korumpirane vlasti. Zato pozivamo sve građane da stanu u odbranu naše vode, našeg vazduha, naše zemlje i na kraju, samog života, nas i generacija koje dolaze. Ustanimo svi”, stoji u saopštenju Ekološkog ustanka.

I Svetlana Bojković podržala proteste: Ova vlast ponižava građane

Julija Vojinović

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

11.7K Shares
11.7K Shares
Share via
Copy link