Magazin Poznati

Seka Aleksić na meti kritika zbog objave o Božiću: “Žao mi je što nisi dovoljno inteligentna…”

seka-aleksic
Foto: Printscreen

Pevačica Seka Aleksić izazvala je pravu lavinu na Tviteru svojom objavom na Božić, a sada se obratila i hejterima koji su je zbog iste isprozivali.

Naime, Seka Aleksić veoma je aktivna na Tviteru gde često iznosi svoje mišljenje o aktuelnim dešavanjima, a jučerašnjom objavom je izazvala posebnu pažnju.

– Jeste spalili lomače, gume od automobila, vozili kamione i držali sirene na max, vozili se na krovu automobila, skidali goli do pojasa i udarali u prsa, pekli vola u crkvenom dvorištu, pucali iz vatrenog oružja, bacali petarde TRADICIONALNO?! – napisala je Seka.

Jedna korisnica Tvitera, ostavila je komentar ispod Sekine objave: “Licemerje je jedna od najodvratnijih karakternih osobina”, prenosi Blic.

Seka je podelila upravo ovaj komentar i obratila se korisnici Tvitera.

– Željana, žao mi je što nisi dovoljno inteligentna da shvatiš ono što je shvatila većina ljudi. Ako ti je lakše, slobodno na ovako velike i bitne praznike gde se pokazuje ljubav, molitva itd ti pali gume, trubi i pucaj. Ako misliš da je to pred Bogom važno, pobednica si! – odgovorila joj je pevačica.

Veternik postao Westernik: Božić u Novom Sadu dočekan uz kaubojski obračun

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link