Beograd Vesti

Šapić kupio 8 monitora za svoju novu kancelariju, platio iz svog džepa

šapić mix
Printscreen Collage

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić se ničim izazvan pohvalio na društvenim mrežama kupovinom osam monitora za svoju novu kancelariju.

Šapić je po uzoru na predsednika napravio mali tehnodrom kako bi u svakom trenutku imao sve neophodne informacije iz domaćih i stranih medija, a naročito kako bi pratio one vesti u kojima je on glavni lik.

„8 monitora postavio u kancelariju, jer mi je posao da budem informisan“, napisao je nekadašnji najbolji svetski vaterpolista.

On je dodao da i u svom domu takođe ima višak ekrana.

Ipak, ono čime se gradonačelnik ponajviše pohvalio je odluka da zbog svojih informacionih potreba nije zloupotrebljen novac građana.

„Platio sve iz svog džepa. Kao što iz svog džepa uvek plaćam restoran i nikad ne koristim službeni auto“, nastavio je Šapić.

On je drugi deo tvita posvetio takozvanim opozicionim medijima i svojim partijskim kolegama koji, sudeći po njegovom mišljenju, aktivno rade na njegovoj sabotaži.

Iz sledećih redova jasno se čita jedno ime – Goran Vesić.

„A opozicioni mediji i političari, samo nek nastave da slušaju one koje su do juče kritikovali, a sad su im postali veliki ’prijatelji iz vlasti’, jer im već duže vreme doturaju kao neke info o meni, ali nek se ne začude ako na kraju priče i sami završe na polici kineske robne kuće“, poručio je Šapić.

Interesna grupa zvana SNS polako, ali sigurno, postaje previše uska za sve pojedinačne bahatosti i interese njenih članova, a ukoliko predsednik Aleksandar Vučić zaista nakon silnih neispunjenih obećanja konačno odluči da napusti čelo ove interesne grupe nekadašnjih konobara, a današnjih tajkuna, nema nikakve sumnje da će gnoj iz čira srpskog društva krenuti da preliva po našim odbeglim životima.

Šta sam to rekao? Aleksandar Šapić u epizodi “Zamislite”

Čitajte Luftiku na Google vestima

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

156 Shares
156 Shares
Share via
Copy link