Novi Sad

Jezivi udesi na Telepu, pukom srećom izbegnuta tragedija (VIDEO)

Sudari na Telepu
Foto: screenshot

Zastrašujuća saobraćajna nezgoda desila se u nedelju predveče na novosadskom naselju Telep, koja se, srećom, završila bez stradalih ili teže povređenih. Reč je o raskrsnici ulica Gorana Kovačića i Petefi Šandora, koja je stanovnicima Telepa poznata kao crna tačka.

Kako se vidi na snimku koji je objavila Instagram stranica nsuživo, automobil marke “Pežo 308” velikom brzinom “uleće” u raskrsnicu bez prethodnog zaustavljanja, iako je dolazio iz sporedne ulice i direktno se zakucava u “Pežo 206”, koji se kretao ulicom Gorana Kovačića.

Silina udara je bila takva da vas prođu žmarci, a samo pukom srećom izbegnuta je ogromna tragedija, jer su sekunde delile više učesnika od sigurne smrti.

Ako dobro pogledate snimak, motocikl se parkirao par sekundi ranije bukvalno nekoliko centimetara od mesta gde su udarena kola odletela, a žena na biciklu je prošla sekund kasnije ulicu odakle je bahati vozač uleteo u raskrsnicu.

Prema rečima očevidaca, vozač Pežoa 308, koji je kriv za izazivanje nezgode, pobegao je neposredno posle sudara sa lica mesta. Materijalna šteta je ogromna, a svi učesnici ovog karambola prošli su bež težih ozleda.

Koliko je ulica Petefi Šandora opasna za vožnju, najbolje govori činjenica da je pre nedelju dana, 7. juna, u istoj ulici uočeno taksi vozilo prevrnuto na bok. Reč je o vozilu udruženja “SOS Taxi”, a ovaj video su podelile Instagram stranice ns_kritični_vozači i radio_021.

U ovom slučaju takođe nije bilo teže povređenih.

Izvori: nsuživo, ns_kritični_vozači, Radio 021

Novosadske kamikaze: Živi ležeći policajac i luda vožnja u suprotnom smeru (VIDEO)

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
107 Shares
107 Shares
Share via
Copy link