Balkan

Tragedija u Crnoj Gori: 3 mladića izgubila život, sleteli autom u Ibar, jedan teško povređen

crna-gora-tragedija-ibar-rozaje
Foto: Printscreen

Noćas se na putu Rožaje-Bač u Crnoj Gori dogodila stravična saobraćajna nesreća, u kojoj su poginule tri osobe, a jedna je teško povređena.

Kobna nesreća dogodila se juče u 22:30, kada je vozilo sletelo u reku Ibar, u neposrednoj blizini mesta „Zeleni“ u Rožajama.

Kako prenosi Sandžakbosna, tragedija se dogodila na mestu gde magistrala nije oivičena bankinom i koje je poznato po sličnim nesrećama.

Kako prenose crnogorski mediji, tri osobe su poginule, a u vozilu su se u trenutku nesreće nalazila četiri maloletnika.

Četvrta osoba je sa teškim povredama hitno transportovana u Opštu bolnicu u Beranama.

Na mestu su poginuli maloletnici A. M, S. M. i I. D. Teško je povređen F. D. (17), a sve četiri osobe su iz mesta Balotići.

Uzroci tragedije za sada nisu poznati.

Mnogi sugrađani se opraštaju od od poginulih mladića, za napomenu F.D. (17) koji se nalazi na zajedničkim fotografijama je teško povređen i njemu se lekari još uvek bore za život, prenosi Sandžakbosna.

Naime, korisnici su ubrzo reagovali na ovu jezivu nesreću na društvenim mrežama, te se opraštaju od tragično nastradalih, a među mnogim objavama su i reči jedne potresene sugrađanke, koju je probudila sirena, a koja je, kako kaže, odmah osetila da je u pitanju velika tragedija.

„Rožaje nije Njujork i nismo navikli da slušamo sirenu svaki minut, ali mene je ova sirena večeras probudila, ne znam da li je vama kao i meni, obećavala neku tragediju, i ako sam u dubini duše molila Boga šta god da je da bude sve u redu.

Nažalost, nisam uspjela da zaspim, čekajući na portalima da li će nešto objaviti.

I na svu moju žalost i svih građana, ugašena su tri jako mlada života na dionici na kojoj su se bezbroj puta dešavale slične nesreće, pa se pitam, koliko života treba da se ugasi, koliko života treba da se žrtvuje i koliko majki treba da zaplače da bi neko od nadležnih uzeo posao u svoje ruke, i uradio nešto po tom pitanju oko te deonice?

Ili će kao i svako čudo i tragedija trajati tri dana i nikom ništa, i čekati ko će sledeći izgubiti život?!

Bože smiluj im se, i njihovim porodicama podari sabor Veliki gubitak za Rožaje“, glasi objava potresene žene iz Rožaja.

Njenu objavu ubrzo su podelili mnogi korisnici.

U saobraćajnoj nesreći kod Kaća poginula jedna osoba, stvara se zastoj

Izvor: Kurir

54 Shares
Share via
Copy link