Novi Sad Vesti

Stravična nesreća kod Novog Sada: Mladić poginuo, šestoro u Urgentnom centru

hitna-pomoc-ambulantna-kola
Foto: RTV (Aleksandar Galić)/Ilustracija

Jedna osoba je preminula, a šestoro je, nakon saobraćajne nesreće kod Begeča, zbrinuto u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine.

Kako za 021.rs navode u KCV, sedmoro povređenih je Hitna pomoć dovezla u toku prethodne noći u Urgentni centar.

Sa teškim telesnim povredama je primljen muškarac J. V. (28), koji je imao višestruke traume glave i tela. Lekari su ga reanimirali, ali uprkos svim naporima, on je preminuo.

Dvadesettrogodišnji Đ. A. primljen je na Urgentni centar sa politraumatskim telesnim povredama. Nakon inicijalne dijagnostike, lekarske pomoći i operativnog tretmana, on je u stabilnom stanju zadržan na bolničkom lečenju i njegovo stanje se prati.

Dvadesetpetogodišnji A. A. je zadobio lakše telesne povrede. „Nakon sprovedene inicijalne dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja, pacijent je hemodinamski stabilan i otpušten na dalje kućno lečenje“, navode u KCV.

Sa lakšim telesnim povredama je prošao i 18-godišnji mladić. I on je pušten na kućno lečenje u stabilnom stanju.

T. M. (21) je imao prelom kostiju lica, zaključili su lekari u Urgentnom centru. Budući da je zbrinut i stabilno, pušten je na kućno lečenje.

Dvadesetjednogodišnja B. P. zadobila je kontuzije po telu, a nakon zbrinjavanja je puštena na kućno lečenje. Godinu dana mlađi putnik M. V. takođe je zadobio kontuzije po telu i, nakon ukazane pomoći, pušten je na kućno lečenje.

Do direktnog sudara dva vozila, koja su se zatim prevrnula, došlo je nešto posle 22 časa, na ulazu u Begeč iz smera Futoga.

Izvor: 021

Pijani klinac BMW zakucao u banderu, imao više od 3 promila, auto smrskan (FOTO)

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

32 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap