Srbija

Stravična saobraćajna nesreća na auto-putu Beograd-Niš, 2 poginulo, 3 povređeno

hitna-pomoc-ambulantna-kola
Foto: RTV (Aleksandar Galić)/Ilustracija

Na auto-putu Beograd – Niš rano jutros desila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je nastradalo dvoje, a troje je povređeno i prevezeno u Klinički centar Niš.

Prema prvim i nezvaničnim informacijama, nesreća se desila jutros oko 4.40 sati, a u njoj su učestvovali putničko vozilo beogradskih registarskih oznaka i teretno vozilo, stranih tablica.

Prema navodima niške policije, jutros oko 4.40 časova kod isključenja za Aleksinačke rudnike sudarili su se automobil fijat punto beogradskih registarskih oznaka i kamion stranih tablica.

Povređene osobe zbrinute su u svesnom stanju u Urgentnom centru niškog Kliničkog centra, a po informacijama iz te zdravstvene ustanove, u toku je dijagnostika njihovih povreda.

Informaciju o nesreći potvrdilo je i JP Putevi Srbije sledećim rečima: Na auto-put E-75, u blizini petlje Aleksinački rudnici, zbog saobraćajne nezgode, saobraćaj za vozila koja se kreću iz pravca Beograda odvija se usporeno, saopštilo je JP „Putevi Srbije“.

Vozila iz pravca Niša preusmeravaju se na petlju Aleksinački Rudnici. Javnost će biti blagovremeno obaveštena o normalizaciji saobraćaja.

Putevi Srbije apeluju na učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Teška saobraćajna nesreća u Novom Sadu, auto na krovu, delovi vozila rasuti po putu (VIDEO)

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

92 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap