Magazin Srbija

Protestvovala sa Martinovičem, rekla da Tepić ima stan od jednog hektara, sada je zadužena za nuklearnu bezbednost

sandra-bozic
Foto: Instagram/Sandra Božić

Poslanica Srpske napredne stranke i potpredsednica Skupštine Srbije Sandra Božić, postala je član Odbora Direktorata za radijacionu i nuklearnu sigurnost i bezbednost Srbije, na čijem je čelu ministarka kulture Maja Gojković.

Time je ova vedeta vladajuće partije, poznata po tome što ne bira reči za svoje političke protivnike, nagrađena još jednom platom, što će joj, očekivano, biti podstrek da ubuduće još brže, jače i bolje vređa svakoga ko se usudi da dovede u pitanje “Zlatno doba” Srbije, piše portal Nova.rs.

„Na osnovu člana 15. i člana 17. stav 1. Zakona o radijacionoj i nuklearnoj sigurnosti i bezbednosti („Službeni glasnik RS”, br. 95/18 i 10/19) i člana 43. stav 2. Zakona o Vladi („Službeni glasnik RS”, br. 55/05, 71/05 –ispravka, 101/07, 65/08, 16/11, 68/12 – US, 72/12, 7/14 – US, 44/14 i 30/18 – dr. zakon), Vlada donosi REŠENJE o imenovanju člana Odbora Direktorata za radijacionu i nuklearnu sigurnost i bezbednost Srbije.

Imenuje se Sandra Božić za člana Odbora Direktorata za radijacionu i nuklearnu sigurnost i bezbednost Srbije, na pet godina.

Ovo rešenje objaviti u „Službenom glasniku Republike Srbije”. 24 broj 119-11763/2021″ navodi se u rešenju koje je potpisala predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić.

Da je “Zlatno doba” zaista stiglo, doduše za predstavnike vlasti, a ne za građane, potvrđeno je i sa najnovijom funkcijom koju je zadužila Sandra Božić. Poslanica SNS ubuduće će biti deo stručnog tima, koji predvodi ministarka Maja Gojković, a čiji je zadatak da vodi brigu o nuklearnoj sigurnosti Srbije.

Najnoviji angažman ove poslanice ujedno je i dokaz da se dodvoravanje predsedniku Srbije i besramno vređanje političkih protivnika i te kako isplati.

Sandra Božić u žižu javnosti dospela je kada se pridružila svom kolegi i šefu poslaničke grupe SNS Aleksandru Martinoviću na stepenicama ispred Republičkog parlamenta – u štrajku glađu. Isti je prekinula i pre nego što ga je započela, nakon poziva Aleksandra Vučića.

Tokom pomenutog, kratkotrajnog gladovanja i druženja sa poslanikom Martinovićem, Božić je otkrila da tajna uspeha njenog kolege, koji je ujedno i šampion među poslanicima kad je reč o apanažama (prima šest plata), upravo u njegovoj spremnosti da bespogovorno izvršava sve komande gazde i da bez zadrške izgovara bljuvotine koje drugima ne bi ni pale na pamet.

Odmah se bacila na posao i ubrzo smo je mogli čuti kako, poput Martinovića, naziva opozicionare fašistima, bitangama, bandom, paćenicima….

U jednom od svojih pokušaja da uvredi potpredsednicu Stranke slobode i pravde, Mariniku Tepić, Božić se toliko zanela da je pomešala merne jedinica, pa su joj se, umesto kvadrata, ukazali hektari.

“Preispitati odakle Mariniki Tepić jedan ogroman stan od jednog hektara praktično u Novom Sadu u centru grada“ poručivala je Božićka samouvereno gostujući u jednoj TV emisiji.

Podsetimo, odluka da Sandra Božić postane član Odbora Direktorata za radijacionu i nuklearnu sigurnost i bezbednost Srbije usledila je ubrzo pošto je direktor EPS-a Milorad Grčić predložio izgradnju nuklearke u Srbiji, stoga se veruje da uključivanje Božićeve u rad ovog odbora predstavlja potrebu za angažovanjem dodatnog kadra koji će garantovati sigurnost građanima iliti u prevodu:

Mića će graditi, a Božić će braniti.

Šta bi moglo da krene po zlu?

Martinović čestita Atlagiću na intelektualnoj hrabrosti jer bestidnost je najveća odlika naprednjačke pameti

OGLAS

41 Shares
Share via
Copy link