Poznati

Sandra Afrika postala investitorka, zaradila 3,7 miliona € od biznisa sa bivšim dečkom

Foto: Instagram/sandraafrika

Pevačica Sandra Afrikam, kako navode domaći mediji, zaradila je veliku sumu novca od zidanja zgrada u Šapcu.

Naime, ona je uplovila u biznis izgradnje sa menadžerom, i bivšim dečkom, Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom, sa kojim je za početak izgradila dve zgrade, i tako uzela čak 3,7 miliona evra.

– Sandra je postala prava investitorka, odlično se razume u biznis u koji ju je uveo bivši dečko. Ona i Mikiša su posle raskida postali poslovni partneri koji odlično funkcionišu.

Kada su stanove u prvoj zgradi rasprodali brzinom svetlosti i uzeli dva miliona evra, odmah su uložili novac u izgradnju druge, čiji se radovi privode kraju.

Većinu stanova su prodali u sivoj gradnji. Jedan fudbaler, čije ime kriju, kupio je penthaus od 200.000 evra. Taj stan je najskuplji, ima tri sobe i celom dužinom terasu, kao i dva kupatila.

Ostali stanovi koštaju oko 150.000 evra. Svaki stan ima svoje parking mesto, a zgrada ima obezbeđenje koje brine o sigurnosti svih stanara – kaže izvor blizak pevačici.

– Izgrađene su po najmodernijim standardima, a imaju sisteme koji doprinose manjoj potrošnji energije. Svi stanovi su luks, jer se vodilo računa o materijalima koji su korišćeni za zidove, podove, stolariju i grejanje. Niko ne može da veruje da takvi stanovi postoje u Šapcu. Zato su se i prodali tako brzo, jer su imućni ljudi želeli da žive baš u takvim zgradama – rekao je izvor za Informer, pa dodao:

– Sandra i Mikiša su već počeli da traže novi plac, jer im je u planu da izgrade još jednu zgradu. Najverovatnije će ponovo graditi u Šapcu, a u budućnosti planiraju da prošire posao i na druge gradove u Srbiji. Shvatili su da im posao investitora ide od ruke, pa žele da zgrnu još love.

Sandra je istakla da ipak ne želi stan za sebe u tim zgradama.

– Svi su na prodaju! Živim u Beogradu, gde imam stan, pa mi ne treba još jedan – kaže Afrika za Informer.

Ovi folkeri su na svojoj koži osetili moć crne magije

122 Shares
122 Shares
Share via
Copy link