Magazin

Tatjana se godinama bori sa rakom, a izvršitelji je izbacuju iz garaže u kojoj živi sa sinom

Na osnovu pravosnažne i izvršne presude, izvršitelji će ove srede iseliti Tatjanu Krstić (43) iz sela Gložane kod Vlasotinca iz njenog privremenog i jedinog doma – garaže u dvorištu kuće u kojoj je nekada živela sa roditeljima, braćom i sestrama.

Borba za opstanak u tom, kiši i vetru izloženom, domu trajala je nekoliko godina, paralelno sa njenom borbom sa karcinom. Prvu bitku je izgubila, druga još traje.

Krstićeva nema drugi dom jer živi od socijalne pomoći i od onoga što njen sin sezonski zaradi.

– Ne znam gde ću, svi su mi okrenuli leđa, pa se pri kraju suđenja i moj advokat krio od mene. Ući ću u seoski dom kulture za početak, a ako me i odatle izbace, zaista ću živeti na ulici – priča i plače ova žena.

O muci Tatjane Krstić mediji su pisali i prošle godine, nakon čega je, tvrdi, dobila batine od rođaka zbog čega ga je tužila, piše jugmedia.

Sve je počelo od ugovora o doživotnom izdržavanju. Tatjanin otac, objašnjava, je sve ostavio jednom od njena tri brata, iako je ona, tvrdi, čuvala oca. Takođe tvrdi da je otac kasnije pokušavao da raskine ugovor, da su posle tog ugovora usledila još dva, da je njen potpis na jednom zloupotrebljen i iskorišćen za izjavu da se ona odriče svog dela nasledstva.

U samo jednom danu Srbija je ostala bez četvoro lekara, 93 doktora preminula od početka pandemije

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


generic vignette (DESK luftika.rs)
134 Shares
134 Shares
Share via
Copy link