Magazin

Sajsi MC se oglasila nakon prozivki zbog “nula” poena Breskvici: Evo šta je poručila kritičarima

sajsi-mc
Foto: Printscreen

Pevačica je čvrsto držala svoj stav da ne želi mnogo da komentariše o jednoj od glavnih tema ovih dana

U subotu, 2. marta održalo se finalno veče “Pesme za Evroviziju”. Dva najveća favorita bile su mlade koleginice Anđela Ignjatović Breskvica i Teodora Pavlovska, Teya Dora.

Po glasovima publike Breskvica je imala 45.160 poruka, a Teya Dora 28.114 SMS glasova.

Obzirom da se glasanje vršilo 50/50, odnosno 50% publika, a 50% stručni žiri, veliku ulogu je imao i sam žiri.

Članovi žirija u finalnoj večeri bili su: Zoran Živanović (Žika Zana), Ivana Rašić (Sajsi MC), Dejan Petrović, Aleksandar Sedlar i predsednik žirija bila je Marija Šerifović, koja je 2007. godine dovela Evroviziju u Srbiju.

Žika Zana je Breskvici dao 5 poena, a Teya Dori 6; Sajsi Mc nije dala nijedan bod Breskvici, odnosno 0, dok je Teya Dori dala najviših 12; Dejan Petrović je Anđeli dao 12, dok Teodori 10, Aleksandar Sedlar je za Ignjatovićevu izdvojio 7, a za Pavlovsku 4 i Marija Šerifović je Breskvici dala 4, a Teya Dori 12.

breskvica-gnezdo-orlovo
Foto: Printscreen RTS

Mnogi su osudili potez Sajsi MC, pa smo je mi kontaktirali, da nam objasni svoje glasanje u finalnoj večeri.

– Moja dužnost nije da bilo kome šta kome objašnjavam, ja sam bila deo stručnog žirija, koji glasa po predviđenoj proceduri i ne vidim prostor da se dalje vodi polemika – bila je jasna pevačica za Telegraf.rs.

Kompozitor Dragan Brajović Braja i jutjuber Andrija Jo su imali žestoke komentare na Sajsinih 0 bodova Breskvici.

– I tako jedan mediokritet LGBT ikona, drugosrbijansko čedo, muzička nebitnost. com, odluči ovu svinjariju svojim glasanjem. 12 poena Teya Dori i nula Breskvici, nisu nama potrebni Briti, Skipetari i ostali Srbomrzci – napisao je Braja putem platforme “Iks”.

– Srećan sam mnogo zbog Tee, kao što ste videli, ona i Breskvica su bili moji favoriti. Ali me mnogo pogodilo i stvarno ne volim kada neko iz žirija vidno i namerno ošteti učesnika koji važi za najvećeg favorita i da mu nula glasova kao što je sa mnom bila situacija kad sam učestvovao i kao što se sad desilo sa Breskvicom. Pogotovo mi ovo sad deluje kao izrugivanje devojci od 20 godina koja nikome ništa loše nije uradila. Nije lepo – rekao je Andrija putem pomenute platforme.

Snimak Breskvice i Teya Dore nakon proglašenje pobednika otkriva u kakvom su odnosu pevačice

Izvor: Telegraf

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link