Lifestyle Magazin

Ruskinja se skućila za 100 € na periferiji Novog Sada: “Ovo je više nego jeftino” (VIDEO)

ruskinja kuća
Foto: Printscreen

Ruskinja Ksenija na svom Jutjub kanalu krajem oktobra podelila je svoje utiske o boravku u našoj zemlji i suživotu među Srbima, i izazvala gnev većine sugrađana.

Sada ih je, čini se, malo odobrovoljila, kada je podelila snimak na kojem je prikazala kuću u kojoj živi.

Iako su u proteklih nekoliko meseci cene na tržištu nekretnina skočile, na šta je uticao i dolazak Rusa u Srbiju, njena priča govori da ipak ima i onih kojima to nije merilo prilikom određivanja cene, piše Serbian Times.

Kako je objasnila u jednom od ranijih videa, zajedno sa suprugom je tri meseca tražila adekvatan stan u Beogradu, pre nego što su odlučili da se skuće u kući na periferiji Novog Sada i to za svega 100 evra.

Isprva, kako se može videti u Ksenijinom videu na Jutjubu, kuća nije bila u najboljem stanju, ali uz malo sređivanja, načinili su je svojim toplim domom.

– Znate šta se dešava u svetu danas, mnogo je izbeglica i ruskih imigranata, koji odlaze u različite zemlje, posebno u Srbiju dok cene rastu. Sad je već nemoguće iznajmiti bilo šta u Beogradu za 300 evra. Mi naravno ne živimo u Beogradu, živimo u malom mestu na sat vremena od Beograda – ispričala je Ksenija.

Kuća se sastoji od dečje sobe i glavne dnevne sobe spojene sa manjom kuhijom i ostrvom za jelo. Da Kseniji i njenoj porodici nije stalo do luksuznog enterijera govori i činjenica da su staru sofu, zamenili novom koja je bila malo oštećena, zbog čega su je dobili po nešto jeftinijoj ceni, odnosno za 270 evra.

U komentarima su mnogi napisali da je danas skoro pa nemoguće bilo šta iznajmiti po toj ceni.

Više je od jeftinog, skoro pa besplatno. Vodite računa jedni o drugima i srećno – glasi jedan komentar.

Izvor: Serbian Times

Muke Srbina sa komšijama: “Ludi Rusi i njihova deca demoni”

Čitajte Luftiku na Google vestima

77 Shares
Share via
Copy link