Horoskop

Pažljivo čitajte važne poruke koje romski horoskop za oktobar 2023. donosi svim Zodijacima

horoskop-po-romskim-kartama

Horoskop po romskim kartama za oktobar 2023. godine svim pripadnicima Zodijaka donosi veoma bitne putkaze, zato ga pažljvo čitajte!

OVAN

UDOVAC-NEPRIJATELJ-MISAO

Ljubav

Pred vama je mesec koji donosi mnogobrojne uspone i padove – period u kojem ćete čas hladiti čas grejati jedno drugo. Najnestabilnija po svim pitanjima vam je druga dekada meseca u kojoj treba biti strpljiv i spor na svađi i raspravi a brz samo kada je zajedničko uživanje, dobro raspoloženje i provod u pitanju.

Slobodni Ovnovi će da žare i pale, u jednom jakom osvajačkom pohodu, ali ovog meseca samo avantura je ono što im se smeši.

Nema u ovim kartama prostora za ozbiljnija emotivna dešavanja, pa jedan savet i preporuka od nas – pustite sebi na volju i uživajte. Vremena za pravu ljubav će tek biti!

Posao

U kontaktima sa šefovima obuzdajte svoju impulsivnost i onu tvrdoglavu crtu koju imate. Za ovaj mesec vam važi ona krilatica „strpljen – spašen“ i pridržavajte je se što češće – tako ćete najbolje proći!

Ukoliko želite da promenite posao, drugi deo meseca je povoljniji za tako nešto, ali dobro odmerite da li je ono novo bolje od onog što ostavljate iza sebe. Finansije – pa….klackavo, čas gore, čas dole…

Zdravlje

Iskoristi jedinstvenu priliku! Samo do 20. oktobra 2023.

Malo kičma, malo pritisak, malo cirkulacija. Kod mlađih pripadnika ovog znaka – sklonost povredama, naročito ako ste sportista.

Tamara Globa tvrdi da oktobar 2023. svima donosi preokrete, a jednom znaku probleme sa zdravljem i besparicom

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

240 Shares
240 Shares
Share via
Copy link