Magazin Svet

Čuveni Rodni iz “Mućki” odlazi sa scene, tuguje za tragično nastradalim sinom

rodni-del-boj-mucke

Glumac Nikolas Lindherst (60), domaćoj publici najpoznatiji po ulozi Rodnija iz legendarne serije “Mućke” odlučio je da se povuče iz javnog života.

Njegov blizak prijatelj, pisac Lorens Marks (73), otkrio je minulog vikenda da Nikolas tuguje nakon srceparajućeg gubitka sina. On je izrazio bojazan da se glumac možda nikada neće vratiti na male ekrane.

Popularni glumac se nije pojavljivao na malim ekranima od kada je njegov sin Arči preminuo od posledica krvarenja u mozgu oktobra 2020. godine. Imao je samo 19 godina.

– Nikolas je doživeo tragediju. Mora da mu je to slomilo srce. To bi slomilo svačije srce – rekao je pisac Lorens Marks, koji “Rodnija” poznaje više od 25 godina.

rodni-mucke
Foto: Getty Images

On je dodao da se komičar uvek držao podalje od očiju javnosti i da će sada to činiti više nego ikada.

– Želeo bih da kažem da ćemo ga ponovo videti kako glumi, ali mislim da nećemo. Moraćemo da živimo na vizuelnim sećanjima na njega, a imamo ih mnogo. Moramo biti zahvalni na tome – kazao je Marks.

Nikolasa milioni ljudi širom sveta znaju po ulogama Rodnija Trotera u seriji „Mućke“ (Only fools and horses) i Gerija Speroua u seriji “Laku noć, draga”.

Njegova blistava karijera na televiziji trajala je skoro pet decenija.

Bojsi postaje državljanin Srbije, atmosfera u društvu najviše liči na seriju Mućke

Stefan Savkić

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

14 Shares
Share via
Copy link