Magazin Srbija

„Roditelji, ne budite majmuni, pustite decu da se igraju i uživaju“

Foto:EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Mini maksi liga Novi Beograd je podelila savete za roditelje kako treba da se ponašaju na dečijoj utakmici, a ovaj plakat je ubrzo završio na domaćem Tviteru. Mada, kada pročitate smernice, biće vam jasno i zašto se našao na ovoj društvenoj mreži.

Na plakatu, pod naslovom „Saveti za roditelje“ našle su se sledeće smernice koje bi roditelji trebalo da poštuju tokom utakmice.

– Trener trenira. Sudija sudi. Deca igraju i uživaju. Vi gledate i uživate. Vaš zadatak je da sportski podržite ekipu i date moralnu podršku mladim fudbalerima. S toga nemojte razmišljati o rezultatu i taktici igre i nemojte vređati učesnike. To su deca kao i vaša. Uživajte i ajmo svi zajedno da se potrudimo da naši mališani uživaju u fudbalu. I da nam fer plej i ponašanje bude na prvom mestu – piše na plakatu.

Ovaj tvit je ubrzo postao viralan, a tviteraš koji je podelio objavu, iznad nje je napisao „saveti za roditelje da ne budu majmuni“, i komentari su ubrzo počeli da se nižu.

Neke od reakcija su da je sve džava jer „roditelji su i dalje majmuni“, „ko nije doživeo da se roditelji pokolju na dečijoj utakmici, neka prvi baci kamen“, „setih se kada sam išao da gledam klince, potukli se dva ćalca, plakao sam od smeha“…

Izvor: Zadovoljna.rs

“Roditelji, prestanite bebama da stavljate brojanice, niste ni svesni šta im radite”

Luftika ##

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

759 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap