Magazin Svet

Strašna realnost roditeljstva u SAD, majka vežba sa sinom zaštitu u slučaju masakra

tiktok1
Foto: Printscreen TikTok

Snimak majke iz Oklahome, Kesi Volton (23) broji više od 7 miliona pregleda, a prikazuje zastrašujuću realnost sa kojom se suočavaju roditelji te američke države, piše Zadovoljna.rs.

Video pokazuje kako Voltonova sa svojim petogodišnjim sinom Vestonom vežba zaštitu u slučaju masakra.

tiktok
Foto: Printscreen TikTok

– Poziv preko interfona kaže: „Ovo nije vežba, svi idite u ćošak i budite zaista tihi i mirni“. Šta ti radiš tada? – Voltonova pita svog dečaka, koji juri u kutak sobe.

– Sada mi pokaži kako koristiš svoj neprobojni ranac – nastavlja ona, trenirajući ga da skriva lice i torzo iza velike torbe.

Tokom tog dvominutnog videa, između ostalog, pita dečaka i gde će da pobegne ako uspe da izađe iz škole.

@thewaltonfamily1

#nourisheveryyou #ReTokforNature #foryou #momiktok #fyp #backtoschool

♬ original sound – THE WALTONS

Kesi Volton je rekla za Today da će njen sin Veston krenuti u osnovnu školu i da je uznemirena vestima o nedavnoj masovnoj pucnjavi u Uvaldeu u Teksasu.

– Mogao je da vidi šta se dešava u Teksasu i, kao dete, imao je pitanja. Želela sam da bude spreman i da ima donekle ideju o tome šta da radi ako se slična situacija ikada dogodi, rekla je.

Većina korisnika na TikToku pohvalila je Voltonovu što je svog dečaka naučila da se zaštiti, ali su se žalili da je to trenutna realnost za porodice širom SAD.

„Ovo je zastrašujuće, ali to je naša realnost IAKO NE BI TREBALO!“, napisala je jedna mama, a druga je rekla da ju je snimak „naterao da plače“.

Neki su kritikovali njene instrukcije, rekavši da su mala deca često bila primorana da ostavljaju svoje rance na kukama izvan učionice, što ih čini beskorisnim kao vid zaštite.

Izvor: Zadovoljna.rs

Masakr u Teksasu, u osnovnoj školi ubijena 21 osoba, napadač likvidiran (VIDEO)

0 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap