Horoskop Horoskopski znakovi

Ribe, Škorpija, Rak i Jarac ulaze u ljubavne veze samo da se ne bi osećali usamljeno

dosada u vezi horoskop

Da li ste ikada naišli na osobe koje jednostavno ne mogu da podnesu usamljenost? Oni uvek osećaju duboku prazninu iznutra i potreban im je pratilac koji bi smirio takva osećanja.

Za njih, imati partnera može popuniti njihovu prazninu i olakšati im da se nose sa usamljenošću, tako da kad god se osećaju usamljeno ulaze u ljubavnu vezu, bez obzira da li su zaljubljeni u tu osobu ili ne.

Prema astrologiji, postoji nekoliko horoskopskih znakova koji se osećaju užasno zbog ideje da budu sami i obožavaju da se upliću u ljubavne veze kako bi prikrili svoja osećanja povučenosti.

Ribe

Vodeni znak Ribe poznat je po svojoj empatičnoj i mističnoj ličnosti. Ribe imaju duboka sentimentalna stanja i uvek im je potrebna osoba na koju se mogu osloniti za svoje emocionalne potrebe.

Zbog svojih dubokih maštovitih osobina, u glavi uvek prave lažne scenarije zbog kojih ne mogu da prežive u samoći. Za njih je imati partnera sa kojim mogu da dele svoje misli samo savršen način da prebrode osećaj usamljenosti.

Škorpija

Škorpija je još jedan vodeni znak koji misli da može da pliva kroz vode usamljenosti, ali čim budu svedoci drugih srećnih parova, osećaj samoće ih duboko potrese.

Škorpije su tajnovite i nikada nikome ne otkrivaju svoja osećanja. Ovo nastavlja da produbljuje šupljinu u njihovim srcima, oni na kraju stupaju u veze samo da bi se oprostili od svoje usamljenosti.

Rak

Prepoznati kao najzahtevniji i emocionalno najzavisniji znak Zodijaka, Rakovima je potrebna pouzdana osoba pred koje će se osećati sigurno.

Njihove nesvakidašnje vibracije i neistinita priroda sa samim sobom često ih čine slabim i ništavnim iznutra i uvlači u nepotrebne veza.

Jarac

Karijera i njihovi profesionalni ciljevi u velikoj meri doprinose njihovom osećaju praznine.

Držeći se krutim i strogim, Jarčevi bukvalno pokušavaju da zatvore vrata svoga srca, ali im je uvek potreban neko ko može da popuni njihove prazne prostore u slobodno vreme, pa se upleću u suštinski neželjene odnose.

Jarac kad je pijan, Ovan kad ga neko novi odbije: Kada su horoskopski znakovi u iskušenju da se jave bivšem?

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

213 Shares
213 Shares
Share via
Copy link