Horoskop Mesečni horoskop

Ribe: mesečni horoskop za februar 2016. godine

Horoskopski znak Ribe će u februaru osetiti preduzetnički duh, što možda neće sasvim odgovarati vašem partneru. Ali, bože moj, zar mora partneru sve da odgovara. Tokom februara imate priliku da sretnete iz grupe prijatelja i poznanika, jednu intresantnu osobu i srodnu dušicu. Bez obzira koliko vam se osoba na prvi pogled svidela, vrlo polako, izazvaće u vama strast i ozbiljne emocije.

Vaš mesecni horoskop kaze da se možda nećete istaći kao lider ali ćete definitivno biti važan član tima. No, vama svakako više odgovara da radite iza scene, nego na njoj.  Početak februara je  idealan za ugađanje sebi, stoga isplanirajte dan koji ćete provesti u spa centru ili omiljenom muzeju. Vi gutate knjige i čitate sve čega se dokopate, tako će biti i u ovom periodu.

horoskopski-znak-ribe-astro
Deviantart.com

Vaša dobra dela neće proći nezapaženo 18. 19. i 20, stoga kada vam priđu da se zahvale nemojte biti postiđeni. Kritički ćete gledati na umetnička dela poznanika 23. i 24. , ali vaš cilj nije da kritikujete već da konstruktivnim idejama doprinesete, potrudite se da to naglasite. 28. i 29. ćete biti prilično neodlučni, ali šta je još novo? Stoga izbegavajte situacije i mesta sa velikom ponudom ili prepustite drugima da odaberu umesto vas.

Ljubav

Iako želite da igrate na sigurno, požuda će vas preteći, ali…

Idi na sledeću stranu >>>

covid 19 kontakt desk

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

32 Shares
Share via
Copy link