Horoskop Horoskopski znakovi

Retrogradni Merkur počinje danas, a Blizance, Strelca i Jarca će baciti na kolena

devojka-spava

Retrogradni Merkur u Blizancima počinje danas i trajaće do 22. juna.

Ova retrogradnost otkriće mnoge tajne, obelodaniti skandale i dodati anksioznost u vaš život. Odvojite vreme za sebe da biste izbegli probleme i kako biste se odmorili.

Budite nežni prema sebi i drugima. Dajte sebi dodatno vreme za planove i putovanja.

Ukratko, vreme spoticanja počinje.

Blizanci

Trenutno ste izuzetno opterećeni zbog posla, prijatelja, porodične drame i vaših intimnih veza. Sve vas je stiglo. Pre nego što dođete do potpunog sagorevanja, zatražite pomoć u svim stvarima kojima se trenutno bavite. Ovo će vam omogućiti da se ne osećate kao da tonete u živom pesku. Usporite. Toliko trčite da ćete pasti.

Strelac

Iako se možda osećate spremno da budete u ozbiljnoj vezi sa nekim, shvatate da su veze teške i da zahtevaju mnogo rada. Takođe možda trenutno ne želite i ne možete da uložite napor u njih. Možete usporiti stvari ako želite pre nego što krenete punom parom. Umorni ste. Ne zalećite se i ne činite nagle poteze, nije vreme za to.

Jarac

Jednostavno rečeno: iscrpljeni ste. Prekomerni rad i prekomerno davanje sebe drugima stvaraju smetnje u vašoj svakodnevnoj rutini jer ne dopuštate sebi da se odmorite i stavite svoje potrebe na prvo mesto.

Obavežite se da ćete pomoći samo onima koji su vam uzvratili dobrom vibracijom na vaše činjenje dobrog. Stavite svakoga i sve ostalo za sada na čekanje. Dosta je bilo, odmor mora da počne.

Lav, Strelac, Ovan i Bik su arogantni snobovi, misle samo na sebe i sve gledaju sa visine

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

336 Shares
336 Shares
Share via
Copy link