Horoskop Horoskopski znakovi

Retrogradni Merkur vraća bivše u život Škorpijama, Ribama i Ovnovima, naredne 2 nedelje su ključne

devojka horoskop mesec

Retrogradni Merkur se vratio! Planeta komunikacije, tranzita i putovanja prelazi u retrogradnu fazu, što će na pojedine znake uticati intezivnije.

Poznato je da je retrogradni Merkur, koji se završava 2. oktobra, veliko astrološko upozorenje za dramu sa bivšim (ljubavnicima, prijateljima, pa čak i saradnicima). To ne znači da će svaki bivši početi da se vraća, ali se tokom ovog perioda ponovo aktiviraju neka poglavlja koja nikad niste potpuno zatvorili, što će se posebno odraziti na rođene u znaku Ovna, Škorpije i Ribe.

Ovan

Retrogradni Merkur najintezivnije će se odraziti na polju odnosa i veza kod Ovnova. Zauzeti mogu očekivati nesporazume i nerazumevanje sa partnerom. S druge strane, slobodnima sleduje povratak bivših ljubavi. Izvesno je da su oni koje ste nekada voleli i oni koji su nastavili da vole vas, negde u blizini. Oni samo čekaju da vam se ponovo pojave u životu.

Škorpija

Ova “retrogradnost” kod Škorpija predstavlja veoma emotivan tranzit i možete očekivati da ćete se nositi sa prošlim vezama, projektima i poslovima od kojih nikada niste u potpunosti odustali. Iako će podsećanje na bivše ljubavi i saradnike biti veoma burno, pokušajte da to posmatrate kao priliku da konačno stavite tačku na neke nezavršene “projekte” iz prošlosti.

Ribe

Kada je reč o zauzetim Ribama, kod njih postoji disbalans u vezi tokom ovog perioda i na njima je da sami nađu i uspostave ponovnu ravnotežu. Ovo se uglavnom odnosi na to koliko ko od partnera “ulaže” u vezu – da li ste oboje iskreni, otvoreni? Ako ne, sada je vreme da razgovarate o stvarima i pronađete rešenje. Ako ne možete, možda biste želeli da se raziđete i pustite prošlost da se vrati.

Škorpija, Vodolija i Ovan će doživeti renesansu u narednih 30 dana, zvezde ne štede darove za njih

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

292 Shares
292 Shares
Share via
Copy link