Horoskop Horoskopski znakovi

Škorpija, Vodolija i Ovan će doživeti renesansu u narednih 30 dana, zvezde ne štede darove za njih

srecne devojke
Foto: Deposit photos

Dobrodošli u sezonu Vaga! Sunce ulazi u Vagu (22. septembra-22. oktobra)  što je ujedno i jesenja ravnodnevica i početak novog godišnjeg doba. 25. septembar Vagi donosi mlad mesec, dajući nam priliku da počnemo iznova u ljubavnim i finansijskim poduhvatima.

Istovremeno, pun Mesec 9. oktobra u Ovnu nas podstiče da svoje potrebe stavimo na prvo mesto. Blagodeti ovih potpuno različitih aspekata posebno će osetiti tri znaka koji imaju sve šanse da zablistaju tokom vladavine Vage.

Škorpija

Ovo je vreme da ubirate plodove svog rada pre svega ličnog truda koji ste uložili u razvoj svog bića. Iako se možda osećate nesigurno u vezi onoga što dolazi, znajte da stiže vreme kada će vam se sve lekcije isplatiti. Kao duhovno orjentisana osoba, vi u ovom periodu jednostavno možete manifestovati sve što želite.

Postoji snažan osećaj zahvalnosti koji vam dolazi ovog meseca, zbog kulminacije vaše lične mudrosti koja vas je dovela do ove šanse za nove početke.

Vodolija

Sa retrogradnim Merkurom koji izaziva finansijske uspone i padove, mesec koji je pred vama može biti odlično vreme da ponovo procenite svoje finansijske okolnosti tako što ćete biti izuzetno iskreni prema sebi. Ovo će biti posebno važno kada se Merkur 2. oktobra okreće direktno, jer će doći do pomaka i povoljnog trenutka za vaše prihode.

Ovo je vreme koje vam donosi značajne uvide kada u pitanju posao i novac i zato iskoristite priliku za besplatne savete koje vam donose planete. Dovoljno je da se na trenutak osamite i zapitate se šta stvarno mislite. Svaki odgovor će biti tačan.

Ovan

Iskoristite ovaj period kako biste se povezali sa svojim unutrašnjim bićem. Zapitajte se šta je ono što stvarno želite? Šta vam je na duši? Potom se fokusirajte na onaj deo odgovora koji otkriva vađe želje, težnje i snove. Morate početi da živite i razmišljate u ovom trenutku i u skladu sa vašim emocijama prema okolini bilo da je reč o prijateljima ili porodici.

Napuštanje predrasuda i strahova će se pokazati kao plodna i uzbudljiva avantura za vas u narednim nedeljama i zato ne čekajte ni časa.

Šta možete očekivati od osoba, po znaku u kom su rođeni? Detaljna analiza karakternih osobina

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

2.4K Shares
2.4K Shares
Share via
Copy link