Horoskop Horoskopski znakovi

Dobro se spremite za retrogradni Merkur u 2024. godini – ovo su dani totalnog haosa

uplasena devojka

Retrogradni Merkur je pojava koje se svi pribojavamo, jer su to dani kada se ne preporučuje da započinjemo ništa što je važno za nas. To su izuzetno nepovoljni dani za novi posao, novi ugovor, nove ljubavi…

Dobro zapamtite ove datume, jer to su dani u kojima će retrogradni Merkur najjače udariti u 2024. godini:

Od 1. do 24. aprila 2024.

Merkur ide retrogradno u svojeglavom, strastvenom i vatrenom horoskopskom znaku Ovna. Osobe u znaku Ovna će doživeti nekontrolisanu želju da uskoče u donošenje odluka i suoče se sa izazovnim situacijama sa asertivnošću i agresijom. Varnice će leteti, a možda će doći i do tenzije i sukoba.

Najbolje je za sve horoskopske znake, posebno za vatrene, da se pritaje i intenzivno razmišljaju pre nego što komuniciraju sa drugima, jer njihove reči mogu povrediti. Takođe je važno, posebno za Ovnove, Lava i Strelca, da se u ovom periodu ne prepiru kako bi izbegli buduće katastrofe.

Od 4. do 27. avgusta 2024.

Merkur je retrogradan u zemaljskom znaku Device od 4. do 14. avgusta, a zatim prelazi u sazvežđe Lava. Ovaj period će početi sa jasnoćom postavljanja ciljeva. Do promene će doći posle 14. avgusta, pošto će Merkur biti retrogradan u samouverenom, ali egoističnom vatrenom znaku Lava.

Dok Devica nekome omogućava da se konstruktivno posveti samousavršavanju i s vremena na vreme kritikuje svoje voljene, rođeni pod uticajem Lava ne prihvataju nikakvu vrstu kritike, jer žude za pohvalom i potvrđivanjem od drugih.

Svi znaci moraju da budu posebno oprezni kada je u pitanju njihov ljubavni život, jer će ova faza sigurno stvoriti konfuziju i negativnu komunikaciju.

Od 25. novembra do 15. decembra 2024.

Poslednji retrogradni Merkur u godini ponovo će biti u znaku Strelca. Sezona praznika 2024. će pasti usred retrogradnog Merkura, što bi moglo da izazove određene probleme u planiranju odmora ili porodičnih večera.

Svim znacima se savetuje da trostruko provere svoje rezervacije i planove sa prijateljima i porodicom pre nego što krenu na put. Takođe bi bilo od pomoći da ne ulazite u nepotrebne rasprave sa voljenima jer bi to moglo da ostavi gorak ukus žaljenja za sve znake zodijaka.

Izvor: wannabemagazine.com

Pomračenje Meseca 25. marta nosi neopisivu dramu, a 3 znaka naći će se na ivici propasti

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
87 Shares
Share via
Copy link