Horoskop Horoskopski znakovi

Stigao je najjači retrogradni Merkur do sada i “izuće iz cipela” 4 znaka Zodijaka

tuzna devojka horoskop

“Retrogradni Merkur” jedna je od najkontroverznijih pojava u astrologiji i obično se vezuje za negativan i izazovan period.

Tokom naizgled retrogradnog kretanja Merkura, deluje kao da se planeta najbliža Suncu kreće unazad, za šta su drevni astrolozi verovali da u velikoj meri utiče na naše živote.

Ovog puta, Merkur je ušao u fazu retrogradnosti 1. aprila u 11.14, a iz nje izlazi 25. aprila u 13.54. Najpre će biti u Ovnu, a potom u Biku.

Na koga će najviše uticati ovaj retrogradni Merkur?

Blizanci

Pošto znak Blizanaca vlada komunikacijama, na koje Merkur utiče u velikoj meri, ljudi rođeni od 21. maja do 20. juna mogu da očekuju mnogo problema koji se tiču ove oblasti.

To znači da ćete možda izgubiti telefon ili doživeti neki kvar, da može da vam zaluta važan i-mail. Pazite kako se izražavate da vas ne optuže za ogovaranje.

Rak

Ako ste rođeni od 21. juna do 22. jula, možete očekivati neke sitnije probleme kod kuće.

Uglavnom to nisu neke životno važne stvari, ali nije isključeno da će vam zagoreti ručak, da će vam propadati biljke, kasniti računi, da će doći do kvarova aparata…

Devica

Za ljude rođene od 23. avgusta do 22. septembra retrogradni Merkur donosi brojne izazove, naročito na radnom mestu.

Možete očekivati kašnjenja, da i sami kasnite, kvarove opreme s kojom radite i mrzovolju među kolegama. Pre nego što predstavite svoj rad, obavezno još jednom proverite jeste li sve uradili kako treba.

Strelac

Osobe koje su rođene od 23. novembra do 21. decembra ne bi trebalo da putuju u ovom periodu, a astrolozi im savetuju da svaki put koji mogu odlože jer preti mogućnost da vam se putovanje otkaže u poslednjem trenutku, da dođe do kvara na vozilu, da promašite smer…

Biće vam neophodno mnogo strpljenja čak i u gradskoj vožnji.

Izvor: Stil

Muškarac Strelac, Blizanci i Vodolija menjaju partnerke kao čarape dok ne pronađu pravu ljubav

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

46 Shares
Share via
Copy link