Horoskop Horoskopski znakovi

Retrogradni Mars od 30. novembra donosi nemir i probleme Blizancima, Devicama i Strelcu

devojka-mesec-horoskop
Foto: Shutterstock.com

Planetarna selidba u Jarca, povratak Jupitera u Ovna i retrogradni Mars u Blizancima obeležiće dane pred nama, a budući da će Mars do kraja decembra biti u retrogradnom hodu, vreme neće biti povoljno za prelazak na novi posao, sklapanje braka, selidbu i druge značajne promene u životu.

Kritičan period kada bi pametnije bilo da se primire odnosi se na Blizance, Device i rođene u znaku Strelca i to odmah sad!

Blizanci

Blizance će ovaj period pogoditi na emotivnom nivou a komunikacija sa partnerom biće na jako lošem nivou. Upravo to će dovesti do problema, koji nećete znati da rešite.

Raskid ili razvod je sve izvesniji.

Ipak, lepa vest u tom crnilu jeste brzina kojim će se slomljeno srce zalečiti. Posle kiše dođe duga, a posle turbulentnog retrogradnog Marsa, dolaze lepši dani.

Device

Device će retrogradni hod olaneta navesti na gubitak kontrole. Zamislite, one, rođeni perfekcionisti, ispustiće konce iz ruku?!

„Ljulja“ im se kako lični tako i poslovni život.

Devicama se savetuje da budu strpljive i otvorene za sve sugestije i savete. Ukoliko budu vodile glavnu reč, mogu ostati bez nekog vrednog posla ili veće količine novca.

Strelac

Strelca čeka prava drama kada je porodica u pitanju. Svađe, konfilkti, prekid komunikacije. Takođe, može da se desi da prijatelji ne budu na vašoj strani, ali sa razlogom.

Ovo je period kada ćete shvatiti da niste postupili fer i tek tada može da vas pogodi ono što su članovi vaše porodice već preboleli.

Mars je planeta akcije i motivacije, pa kada krene retrogradno, snažno osećamo efekte. Čini se da stvari usporavaju i možemo da izgubimo zamah ili motivaciju da idemo napred. Iako se ovo može činiti kao prepreka, to je zapravo dar. Zbog toga je retrogradni Mars dobro vreme za revidiranje naših ciljeva, procenu motivacije, upravljanje našim nivoima energije.

Intuitivne moći svih horoskopskih znakova

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

124 Shares
124 Shares
Share via
Copy link