Horoskop Horoskopski znakovi

Retrogradni Mars će im zagorčati život, 3 znaka na udaru do 12. januara 2023. godine

bes-devojka1

Retrogradni Mars je počeo 30. oktobra i trajaće sve do 12. januara 2023. godine a na posebnom udaru loših tranzita biće 3 znaka horoskopa.

Naime, Mars je pokretačka energija ali kad se nađe u znaku Blizanaca, kao što sada slučaj, znači da nas očekuje dosta problema u komunikaciji. Zašto?

Blizanci simbolizuju kako pismenu, tako i usmenu reč a Mars je simbol borbe, agresije, žustrine i snage. Zbog toga, tumače astrolozi Marsu apsolutno nije mesto u Blizancima, pogotovo retrogradnom.

Ovan

Budući da Mars vlada vašom životnom snagom, sigurno ćete osetiti retrogradnost na svojoj koži. Možda ćete se osećati manje nadahnuto ili stimulisano. Često ćete se osećati bezvoljno i iscrpljeno posebno po pitanju ideja i kreativnosti.

Ova retrogradnost mogla bi dovesti do nekoliko žestokih rasprava u kojima se ništa ne može rešiti. Ne zaboravite da mudro birate reči, jer vam svađe mogu uzrokovati više stresa nego što je potrebno. Naprosto, ući ćete u besplodne rasprave koje će vas dodatno iscrpeti i samo potvrditi da ovo „nije vaše vreme“.

Na svu sreću, do završetka retrogradnog Marsa, bolje ćete razumeti kako da kanališete svoje emocije u odnosu sa drugima.

Blizanci

Niko ovu retrogradnost ne oseća intenzivnije od osoba rođenih u ovom znaku. Proći ćete kroz neka ozbiljna putovanja ličnog razvoja i izlečićete svoj odnos sa sujetom. To naravno puno košta i ozbiljno boli što ćete vi osetiti na svojoj koži u narednih nekoliko meseci.

Prolazite kroz neke unutrašnje nemire i probleme s duboko ukorenjenim besom. Sve te potisnute frustracije koje ste držali nakupile su se tokom godina, ali zapamtite – ljutnja može biti neverovatna pokretačka snaga.

Dopustite retrogradnom Marsu u Blizancima da vas nauči kako da kontrolišete svoj bes na način koji će na vas delovati zdravo i osnažujuće, a ne štetno.

Škorpija

Budući da vama vlada strastveni Mars, ova retrogradnost će sigurno drastično uticati na vas. Tokom ovog razdoblja žudite za intimnošću jednako intenzivno koliko je se i bojite.

Ova retrogradnost može vas naterati da preispitate način na koji poštujete i postavljate emocionalne granice. Međutim, ako osećate da ne dobijate ono što vam je potrebno, možda ćete to još više želeti. U život vam se mogu vratiti bivši ljubavnici ili kolege s posla a vi bi trebalo da svima njima pristupate pažljivo dobro promislivši zašto pristajete na komplimente i kada za njih zaista nema povoda.

U prevodu, povređenu sujetu nemojte lečiti utapanjem u laskanje već iskoristite svoj potencijal za samoanalizu i prevaziđite agresiju koju Mars neštedimice sipa po vama.

Ovo su 4 najarogantnija znaka Zodijaka, misle isključivo na sebe i na svoje ciljeve

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

131 Shares
131 Shares
Share via
Copy link