Novi Sad Restorani Novi Sad

Restoran G.IMI: Mnogo više od gastronomskog doživljaja

Restoran G.IMI je zamišljen kao savremeni ugostiteljski objekat koji teži da pruži više od uobičajenog gastronomskog doživljaja.

Otvoren je krajem novembra 2018. godine sa misijom da bude jedan od najboljih restorana u Novom Sadu koji će se razlikovati od ostalih po kvalitetu usluge, originalnosti ponude, prezentaciji hrane i drugim sadržajima koji se nude gostima kao različit vid animacije.

gimi otvorena kuhinja
Foto: Restoran G.IMI

Restoran G.IMI je mesto gde se svako oseća dobro i prijatno, mesto za susreta sa prijateljima, poslovnim saradnicima i porodicom. Načinom rada zelimo pokazati koliko su nam naši gosti važni, da ih cenimo, razumemo i da nam je stalo do njih.

gimi specijaliteti
Foto: Restoran G.IMI

Odabrali smo koncept otvorene kuhinje kako bi pružili gostima animaciju, pokazali im da su naše sanitarne mere na visokom nivou, da smo uigrani tim koji zna šta radi i da koristimo isključivo najkvalitetnije sveže namirnice u pripremi jela iz ponude.

Na našem jelovniku su jela gruzijske kuhinje, internacionalna jela i jela koja su kreacija našeg šefa kuhinje.

gimi kuhinja
Foto: Restoran G.IMI

Uz svako jelo imamo dobar izbor vina, posebno odabrana kako bi spoj ukusa stvorio potpun gastro doživljaj. U vinskoj karti nudimo preko 150 vina iz poznatih svetskih regija, od kojih je oko 25 na čašu.

Ovog leta smo uveli tematske dane u G.IMI –ju težeći da budemo restoran koji gostima nudi iskustvo i stvara osećaj pripadnosti. Letnji meni je osvežen laganim pastama i rižotom pripremljenim u italijanskom duhu.

gimi rizoto
Foto: Restoran G.IMI

Promocija tih jela je svakog utorka u mediteranskoj atmosferi uz italijansku muziku nase kantautorke Dijane Jašarević, koja nastupa pod umetnickim imenom Dijana Stena.

gimi jelovnik

Sredom će gosti imati prilke da se osete kao na ulicama stare Havane, uz kubansku muziku i premium koktele koji su kreacija naših profesionalnih barmena.

 

Četvrtak je i dalje ostao dan za prepoznatljiv i originalan G.IMI crni burger. Dok je nedelja dan za promociju poslastica.

gimi desert

Gostujuci muzičari nastupaju barem četiri puta nedeljno gde upotpunjuju svako tematsko veče.

U G.IMI- ju se uvek trudimo da budemo inovativni i zanimljivi gostima. Do kraja leta je ostalo još malo, a u samom centru Novog Sada se skriva jedna prava oaza koja čeka da je pronadjete.

gimi dvoriste
Foto: Restoran G.IMI

Produženi muzički vikend u restoranu G.IMI

Luftika Promo

Luftika Promo

Ovo je promotivni tekst stvoren u laboratoriji redakcije portala Luftika. Ako želite da vaš brend bude ovako predstavljen, kontaktirajte nas na marketing[@]luftika.rs.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

42 Shares
Share via
Copy link