Dogadjaji Restorani Novi Sad

Produženi muzički vikend u restoranu G.IMI

G.IMI bašta, skrivena od prolaznika, nevidljiva sa ulice, a u centru Novog Sada. Beg od gužve i buke, beg od ubrzanog ritma života. Oaza mira, intimnosti, zelenila i uživanja. Udobno, kvalitetno, opušteno, prijatno… Draž mediteranskog ambijenta, raznolike hrane i dezerata, širokog izbora vina, odlične usluge, zagolicaće sva Vaša čula. Otkrivamo Vam očaravajuć ambijent sa tujama, lavandom, upotpunjen zavesama i pergolama koje štite od sunca i tuđih pogleda. Mir, uživanje, privatnost, idealno mesto za svakodnevno uživanje.

Koncept otvorene kuhinje privlači pažnju, a hrana koja se u njoj sprema je ukusna i sa posebnom pažnjom dekorisana. Za svoja jela biramo samo najkvalitetnije namirnice. Negujemo gastronomske vrednosti. Trudimo se da u jela utkamo veliku količinu ljubavi, truda i pažnje. Na raspolaganju Vam je bogata vinska karta. Za pravi odabir vina posavetujte se sa našim ljubaznim konobarima koji su edukovani u tom polju. Jer dobar odabir vina će uz Vaše odabrano jelo, oživeti najboli gastro ugođaj.

gimmi-Jazzysad

Provedite dragocene trenutke sa dragim ljudima, uz dobru hranu, vino, kafu, koktele…

Dođite i otkrijte lepotu skrivenog. Naš G.IMI je pravi raj za predah od svakodnevnih obaveza. Carstvo hedonizma i opuštene atmosfere. Težimo savršenstvu i maksimalnom uživanju svim čulima. Ovo je mesto gde su skrivena najveća uživanja.

Ovog vikenda, u restoranu G.IMI, atmosferu u bašti će dodatno oplemeniti nastup muzičkog umetnika alijasa Jazzysad.

Jazzysad je DJ i producent iz Subotice. Jedan je od pionira electro swing, nu-jazz i elektro tango zvuka u regionu i frontmen prvog electro swing benda u Srbiji, “Bandtronica”. Stvara pod uticajem soul, jazz, boogie, hip hop, trip hop, brazilian i broken beat zvuka. U poslednje vreme fokusiran je na jam-sesije sa bendovima i promociju srpskih džez izdanja kao i balkanske džez scene van granica Srbije.

Food&Music: A Match Made in Heaven… ovog vikenda, tačnije četvrtak, petak i subotu,  slušaćemo tonove electro swinga, nu-jazza, elektro tanga, jazz-funka, modala, latino i acid jazza.

Obećavamo Vam nezaboravno iskustvo, ukusnu hranu i sjajnu atmosferu. Biće očarana sva Vaša čula. Vrhunska hrana u kombinaciji sa odličnom muzikom definitivno su dobitna kombinacija.

Sjajan umetnik Jazysad ulepšaće atmosferu u skrivenoj bašti Dunavske 19. Četvrtak,  petak&subota. Rezervišite svoje mesto u mediteranskoj bašti, među lavandama, u sred Novog Sada, gde čak i vetar ima miris mora… 064 136 55 45.

Lista 20 najboljih restorana u Novom Sadu

Luftika Promo

Ovo je promotivni tekst stvoren u laboratoriji redakcije portala Luftika. Ako želite da vaš brend bude ovako predstavljen, kontaktirajte nas na marketing[@]luftika.rs.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
86 Shares
Share via
Copy link