Srbija Vesti

REM: N1, Nova S i Al Jazeera idu pod nadzor

Regulatorno telo za elektronske medije (REM) saopštilo je da je na jučerašnjoj sednici donelo odluku da se u redovan nadzor stave televizije N1, Nova S i Al Jazeera kao televizije koje imaju značajnu gledanost.

Kako je saopšteno, na ovoj sednici razmatran je izveštaj Službe za nadzor i analizu programa u vezi sa emisijom „Mentalno razgibavanje“ koja je emitovana 2. novembra u programu TV Nova S.

„Imajući u vidu da je služba uočila veliki broj nepravilnosti u predmetnoj emisiji, a za koje je Savet utvrdio da predstavljaju kršenje odredbi Zakona o elektronskim medijima i podzakonskih akata, odlučeno je i da se o tome obaveste luksemburško nezavisno audiovizuelno telo (ALIA), EPRA, ERGA i OSCE.

Ovakva odluka je doneta jer je dozvola za pružanje medijske usluge TV Novoj S izdata od strane luksemburškog nezavisnog audiovizuelnog tela (ALIA)”, zaključuje se u saopštenju.

Mi smo novinari i naš je posao da proveravamo ono što radite vi na vlasti – i to ćemo nastaviti

Tamara Gočmanac

Mnogo glasno šapuće. Ego-tripuje, nasmeje, rasplače. Voli kišu i sneg. I životinje. Redovno je ispuštali na glavu kad je bila mala, pa je, zahvaljujući tome, postala mnogo lepa, pametna i bloger.

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Ovo je smejurija od vesti. Pink i Happy sa svim smecem koje emituju ne idu pod nadzor ali zato idu jedina pristojna televizija i to kablovska! Ako FOX ili BBC nesto budu na kablovskoj emitovali da se vama poltronima ne svidja jel cete i njih “POD NADZOR? Smesni ste ko Toma Mona.

33 Shares
Share via
Copy link