Horoskop Horoskopski znakovi

Rak, Lav, Devica i Strelac su sitničavi, nesigurni i zlobni, a ego im je najkrhkiji

horoskop zlobnost

Sitničavost nikada nije poželjna osobina. Kad ste sitničavi, ne samo da nervirate druge ljude već i sami sebi previše komplikujete stvari. Slomite se ili uznemirite pri najmanjim neprijatnostima i skloni ste tome da stvari shvatate malo previše ozbiljno.

Sitničavost može u biti nepristojna, agresivna ili u najmanju ruku iritantna!

Sitničavi ljudi mnogo brinu o beznačajnim stvarima i imaju običaj da se žale i kukaju zbog nečega ili nekoga. Oni čine situaciju složenom zbog njihove preterano osetljive prirode.

Ovo su 3 takva horoskopska znaka koji su sitničavi, zlobni i uskogrudi.

Rak

Rakovi su sitničavi zbog svoje osetljive i emotivne prirode.

Lako budu povređeni, uradiće sve i neće se zaustaviti dok ne shvatite i ne priznate svoju grešku. Oni će vas ignorisati, blokirati na društvenim mrežama i postaraće se da vaš život postane pakao!

Lav

Budući da Lavovi vole da budu u centru pažnje, često se mogu zaneti i preterati u svojoj teatralnosti.

Oni su nesigurni i ambiciozni i pobrinuće se da povuku na dno osobu koja pokušava da im ukrade ‘slavu’. Učiniće sve što mogu da se ta osoba oseća beznačajnom i nevažnom.

Devica

Device vole da stvari budu direktne i neposredne. Ne veruju u psihološke igrice ili manipulisanje ljudima samo da bi posao obavili.

Ako ih je neko povredio, to će jasno reći i obavestiti dotične koliko su ih povredili i uznemirili.

Strelac

Strelčevi su dragi, dobrodušni i prijemčivi. Ako osete da je neko iskoristio njihovu dobrotu, biće zli, grubi i hladni prema toj osobi.

Oni neće otvoreno vređati ili napadati tu osobu, već će biti sarkastični, neprijatni i arogantni. Oni će se pobrinuti da se ta osoba oseća izostavljenom i usamljenom.

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

386 Shares
386 Shares
Share via
Copy link