Godišnji horoskop Horoskop

Godišnji horoskop za Raka za 2024: Totalni reset u maju i suočavanje sa brojnim istinama

godišnji horoskop rak

Osobe rođene u znaku Raka tokom 2024. godine dobiće priliku da poboljšaju sve vrste odnosa u svom životu, a to Rakovima veoma važno. Ipak, godišnji horoskop za Raka u 2024. godini upozorava da dokle god te željko iščekivane promene budu tražili kod drugih, nailaziće na razočaranja i vraćaće se na početak.

Najveća lekcija koju će Rakovi dobiti tokom 2024. godine biće da promena koju priželjkuju zapravo i prvo leži u njima samima! Rakovi koji to budu prihvatili dobiće neophodnu motivaciju i elan da srede sve segmente svog života u godini pred nama.

Šta Pluton donosi Rakovima u 2024. godini

Za vas će ove godine biti presudno da poznajete i jasno postavite svoje granice. To znači da dobro znate šta je ono i koliko tačno možete pružiti drugima. Važno je da s tim u vezi budete iskreni i prema sebi i prema drugima.

Dok se nadmoćni Pluton bude baškario u vašoj 8. kući međuljudskih odnosa od 20. januara do 1. septembra, možda ćete biti šokirani onim što što drage osobe bez mnogo razmišljanja očekuju i traže od vas.

Verovatno će vam prijati to što se partner ili prijatelji osećaju tako sigurno sa vama, ali pazite da se neke zdrave granice ne pređu. Sve nezdrave obrasce odnosa trebalo bi promeniti tokom Plutonovih poslednjih trenutaka u vašem sektoru partnerstva od 1. septembra do 19. novembra.

To je period kada bi trebalo da se pozabavite postavljanjem granica.

Potpuno pomračenje Sunca u aprilu

Potpuno pomračenje Sunca sleće 8. aprila u njihovu 10. kuću vlasti, gurajući ih da kritički sagledaju konkurenciju, saradnike i nadređene. Nije uvek lako videti ko je glavni i Rakovi će se verovatno ove godine prevariti s tim u vezi.

Bilo bi dobro da obrate pažnju na one manje očigledne saradnike, konkurente, pa i potpuno “nebitne” ljude u njihovoj poslovnoj okolini. Tiha voda breg roni, a u njihovom slučaju, neko tih i povučen manipuliše istaknutim ljudima. Njihov interes dakle, nije da “obrade” glavne, već da pronađu one mudre ćutljivce.

Ključni datum za Raka u 2024. godini

Godišnji horoskop za 2024. Rakovima savetuje da čak i oni sami razmisle o ovakvoj strategiji. Dakle, polako i strpljivo bez velike pompe.

Važno je da znaju šta rade i da u tom procesu ne posmatraju sebe kao žrtvu.

Jupiter donosi veliki reset

Srećom, planeta Jupiter im stiže u pomoć, da počisti svaki nered koji je u životu Rakova stvorilo pomračenje Sunca.

Dana 25. maja samouvereni Jupiter ulazi u njihovu 12. kuću podsvesti, željan da otkrije skrivenu dinamiku njihovog života kako bi ih sprečio da rade protiv sebe.

Rakovi moraju da obrate pažnju na 2. jun, kada se Jupiter sreće sa Plutonom. To je momenat u kom bi mogli da saznaju neke ključne stvari o sebi i to u razgovoru sa osobom od poverenja.

Prelomni i važni datumi za Rakove u 2024.

Kada se Jupiter bude sukobio sa represivnim Saturnom u njihovoj 9. kući verovanja 19. avgusta i 24. decembra, suočiće se sa bolnom promenom duhovnih ili političkih uverenja. Otkriće mnogo važnih stvari o sebi i drugima. To će ih u ideološkom smislu vratiti na fabrička podešavanja.

Ovaj period će biti pun preispitivanja i sumnji, ali shvatite da se mišljenja i stavovi mogu promeniti i nemojte se tome mnogo opirati.

Velike promene u ljubavi tokom leta

Planeta ljubavi Venera je u znaku Raka od 17. juna do 11. jula. Za to vreme Venera se harmonično usklađuje sa inovativnim Uranom 8. jula i idealističkim Neptunom 11. jula.

Sa ovim planetarnim moćnicima na svojoj strani, Rakovi će dobiti podsticaj i podršku da potraže sve ono što im pripada kada je ljubav u pitanju.

Godišnji horoskop za Raka u 2024. definitivno donosi promenu u ljubavnoj strategiju i pozitivne reakcije. Ne brinite, neće to biti klackalica “biti ili ne biti”, vi ćete i dalje biti Rak koji se fokusira na sigurnost.

Sve će raditi iz perspektive da život i vezu učine stabilnijim i po svemu sudeći, uspeće u tome.

Retrogradni Merkur

Dragi Rakovi, verovatno ćete morati da rešite bolna profesionalna i finansijska pitanja tokom retrogradnog Merkura u 2024. godini.

Od 1. do 25. aprila, Merkur je retrogradan u njihovoj 10. kući karijere i on će ih izazvati da preispitaju da li su na dobrom putu, da li je taj posao za njih i jesu li izabrali dobar put.

Budite oprezni tokom ovog perioda jer ako tada dobijete unapređenje, nove zadatke ili ovlašćenja, pažljivo pročitajte sitna slova u ugovoru.

Ključni datumi: 1-25. april, 5-28. avgust, 25. novembar – 15. decembar

Sledeći retrogradni Merkur, od 5. do 28. avgusta, udara u njihovu 3. kuću komunikacije i 2. kuću resursa. Pazite šta govorite – neke reči bi vas mogle skupo koštati. Konačno, od 25. novembra do 15. decembra, Merkur se okreće retrogradno u vašoj 6. kući navika.

Tada možete očekivati više problema koje izaziva vaša nedoslednost u izvršenju zadataka. Kampanjci će biti na ozbiljnijim mukama.

Rak horoskop za 2024. godinu – zaključak

Godina 2024. jeste godina u kojoj će Rakovi imati mnogo lekcija za učenje. Važno je da ih savladate. Otkrivaćete istine o sebi i drugima i to neće biti baš lagan proces, ali je svakako, na kraju, vrlo pozitivan po vas.

Odnosi sa prijateljima, kolegama i partnerom su ogledalo u koje treba da se zagledate ove godine. Tu ćete uočiti stvari o sebi koje biste inače prevideli. Od toga koliko budete hrabri da prihvatite sve što budete videli zavisiće osvetljenost vašeg puta u budućnosti

Pročitajte i godišnji horoskop za Blizance za 2024. godinu.

Izvor: Weekly.rs.

Tamara Globa tvrdi da će 3 znaka Zodijaka biti kraljevi sreće u mesecima pred nama

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

47 Shares
Share via
Copy link