Horoskop Horoskopski znakovi

Ovih 5 znakova u maju 2024. uživaće kao nikad – napuniće džepove i upoznati ljubav života

horoskop sreća

Uticaj retrogradnog Merkura konačno će oslabiti dolaskom meseca maja, a to će posebno uticati povoljno na pojedine znakove Zodijaka.

Stručnjaci za astrologiju predviđaju ko će imati najviše sreće tokom maja 2024. godine, a gotovo svi se slažu kako će najveću naklonost svemira doživeti 5 horoskopskih znakova kojima će sve ići prema planiranom.

Evo ko će imati najviše sreće tokom maja 2024. godine:

Rak

Ovo je mesec u kojem će Rakovi uživati u dobroj energiji ljubavi koja će ih okruživati. Ovo će posebno povoljan mesec biti za slobodne pripadnike ovog znaka, jer postoji velika verovatnoća kako će upoznati nekog posebnog na sasvim neočekivanom mestu.

Rakovi koji se nalaze u ljubavnim vezama konačno bi mogli svoj odnos dovesti do više ravni. Sve u svemu, mesec koji obećava sreću u ljubavi je pred vama.

Devica

Mučile su vas odluke koje ste ranije doneli i niste sigurni jeste li uopšte krenuli u pravome smeru, ali tokom maja otkrićete da apsolutno jeste. U prethodnom mesecu ste štošta naučili što će vam biti korisno u maju.

Budite obazrivi, samosvesni i predani vlastitom radu, jer vas prava sreća tek od ovog meseca čeka i konačno ćete je otkriti. Poslovni problemi bili su naglašeni, a sada dolazi period mira i uživanja u plodovima sopstvenog rada.

Škorpija

Uživaćete u prirodi i posebno će vas umirivati miris cveća i boravak pored vode. Povezaćete se sa unutrašnjim emocijama i prevazići neke ranije strahove.

Ovo je mesec kada ćete biti izuzetno ponosni na sebe, ali i osetiti kako unutrašnji mir zaista izgleda.

Jarac

Planovi i želje iz prošlosti sada se ostvaruju! Maj je mesec u kojem i inače uživate, a toplo vreme vas ispunjava izuzetno proaktivnom energijom.

Vi ste osoba koja je orijentisana ka cilju, a sada će se plodovi vašeg rada konačno videti. Uživaćete u dobroj energiji gde god da se pojavite, a posebno će cvetati vaš poslovni i prijateljski život.

Ribe

Borili ste se sa prihvatanjem sebe, a tokom maja ćete ovu borbu ostaviti u prošlosti. Naučili ste staviti sebe na prvo mesto, ali i poslušati i razumeti druge.

Jednako ćete uživati u sopstvenom društvu, kao i u zajednici koja vas bodri i tu je za vas. Povezanost je važan motiv koji će vas pokretati tokom maja.

Izvor: Stil

Konjukcija Jupiter-Uran u Biku donosi Biku, Lavu i Škorpiji neverovatnu šansu za bolji život

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
176 Shares
176 Shares
Share via
Copy link