Horoskop Horoskopski znakovi

3 znaka kojima će se veza raspasti tokom pomračenja Meseca 3. decembra

svadja-par

Dolazi pomračenje mladog Meseca i to će uticati na ljubavni život tri horoskopska znaka. Zapravo, njihovi odnosi će se raspasti u periodu od 3. do 4. decembra 2021.

Pomračenje mladog Meseca će se desiti u horoskopskom znaku Strelca. Energija Strelca možda neće spasiti vašu vezu, niti će vas inspirisati da je popravite, ali ono što će učiniti je da vam u um stavi ideju da se vaša veza, zaista, raspada.

Pomračenje mladog Meseca u Strelcu proširuje um i čini nas da vidimo mogućnosti za budućnost. Ako patimo u neuspešnom partnerstvu, pomračenje mladog Meseca u Strelcu čini da se osećamo kao da postoji nada.

Pomračenje mladog Meseca u Strelcu je vreme kada sledite svoje srce, čak i ako vam srce govori da prekinete dugogodišnju ljubavnu vezu.

Rak

Pošto ste uvek podložni lunarnom tranzitu, pomračenje mladog Meseca u Strelcu je ono koje će definitivno doneti istinu koju morate da čujete. Ovo je, naravno, da se vaša veza raspada.

To ste već znali, ali postoji nešto u ovoj prvoj nedelji decembra što šalje snažnu poruku.

Da li je ovo vredno truda ili je ova ljubavna afera imala svoj dan i sada je sve što je od nje ostalo ustajali podsetnik na sve što nikada niste dobili od nje?

Pomračenje mladog Meseca u Strelcu deluje kao obećanje slobode i nezavisnosti, i iako vam se ideja o tome dopada, takođe ste previše uplašeni da bilo šta uradite povodom toga. Možda je ovo nedelja za promene.

Devica

Možda čak niste ni sigurni da li je vaša veza ikada bila onakva kakva ste želeli da bude, ali uradili ste ono što svi drugi rade: držali ste se i pokušavali.

Dajte sebi peticu za trud, a zatim se pomirite sa realnošću svega: vaša veza se raspada.

Vi to znate, parter zna, čak i vaši prijatelji to znaju. Hoćete li ostati zajedno? Da. Zašto? Zato što se previše plašiš velike nepoznatosti.

Plašite se da ostanete sami, a pomračenje mladog Meseca u Strelcu kao da vas gura da napravite korak ka nezavisnosti.

Možda ćete osetiti inspiraciju ovog tranzita, ali nećete učiniti ništa povodom toga…jer je vaš strah od promene mnogo veći od vaše potrebe da budete srećni u vezi.

Ribe

Došli ste do tačke u kojoj sve što vi i vaš partner radite jeste da se svađate. Vi ste zajedljivi, a on sarkastičan.

Oboje ste zatvoreni za ideju da imate bilo kakve veze sa ovakvim stanjem stvari i ako se odnos potpuno raspadne, to će isključivo biti krivica nekog drugog, a nikako vas.

Ne preuzimate nikakvu odgovornost, a kada vam mlad Mesec u Strelcu bude lebdeo iznad glave, zapitaćete se da li ste možda i vi donekle odgovorni za degradaciju koja se dešava. To je poziv za buđenje.

Jer ako možete da priznate da ste deo propasti, možda ćete moći da budete deo obnove. Ovo je vaš ljubavni život i nemojte ga tek tako odbaciti. Možete se potruditi i sačuvati ga… ako želite.

Ova 4 znaka Zodijaka obožavaju samoću, nekada ih samo ostavite na miru

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

212 Shares
212 Shares
Share via
Copy link