Balkan Magazin

Rafalna paljba iz kalašnjikova u Banjaluci, uhapšena devojka (VIDEO)

Policija je uhapsila N. G. iz Laktaša zbog sumnje da je iz automatske puške ispalila više hitaca u vazduh ispred jednog ugostiteljskog objekta u Banjaluci.

Sve se desilo 6. januara, na Badnji dan, a uhapšen je i S. P.iz Laktaša koji joj je dao oružje.

Snimak pucnjave je objavljen na internetu i na njemu se vidi kako devojka puca rafalnom paljbom iz puške u vazduh. Ispalila je sve metke.

Policijska uprava Banjaluka saopštila je da N.G. sumnjiče za izazivanje opšte opasnosti. Istakli su da S.P. sumnjiče za izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljenu proizvodnju i promet oružja ili eksplozivnih materija.

– Policija je preduzimanjem operativnih i istražnih radnji 8. januara otkrila N.G. Lice se sumnjiči da je 6. januara ispred ugostiteljskog objekta u Banjaluci, iz automatske puške ispalilo više hitaca u vazduh. Lice S.P. se se sumnjiči da je licu N.G. ustupilo i dalo vatreno oružje na korištenje – saopštila je policija, a prenosi Glas Srpske.

Dodali su da je o svemu obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Božićna pucnjava je odraz nepoznavanja hrišćanstva, neukusa i prostakluka

Čitajte Luftiku na Google vestima

Tamara Gočmanac

Mnogo glasno šapuće. Ego-tripuje, nasmeje, rasplače. Voli kišu i sneg. I životinje. Redovno je ispuštali na glavu kad je bila mala, pa je, zahvaljujući tome, postala mnogo lepa, pametna i bloger.

komentar

Klikni da objaviš komentar

157 Shares
157 Shares
Share via
Copy link