Koronavirus Srbija

Radovanović: Nisam deo ekspertskog tima u Šapcu, u pitanju je nesporazum

Epidemiolog Zoran Radovanović izjavio je, povodom najave gradonačelnika Šapca da će biti deo ekspertskog tima u borbi protiv koronavirusa u tom gradu, da nije preuzeo “nikakvu zvaničnu funkciju”.

Zelenović je na konferenciji za novinare u Šapcu najavio da će deo ekspertskog tima Grada Šapca u borbi protiv epidemije korona virusa biti Zoran Radovanović, genetičar Oliver Stojković, kao i epidemiolog u penziji Dragutin Marković.

– Po sredi je nesporazum, jer nisam preuzeo nikakvu zvaničnu funkciju. Narednih dana idem na odmor, tako da ni fizički ne bih mogao da se angažujem u tom svojstvu – izjavio je Radovanović za N1.

Prema njegovim rečima, Zelenović se prekjuče sreo sa Oliverom Stojkovićem i s njim, tražeći, kako je rekao, savete zbog teškoća na koje nailazi.

– Slične savete dajem svima koji mi se obrate. Na gradonačelnikovo pitanje da li može da navede moje ime kao konsultanta, odgovorio sam mu da nemam šta da krijem. Dakle, u okviru svojih mogućnosti, savete dajem svakome ko mi ih zatraži – kazao je Radovanović.

Radovanović o Vučićevim optužbama da je licimer: Vođa bi da o svemu odlučuje

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
16 Shares
Share via
Copy link