Beograd Magazin

Vladavina straha: Za sve vas koje je stranka zaposlila, imamo precizne podatke i spiskove

Društvenim mrežama se širi snimak „motivacionog govora“ koji je predsednik Opštinskog odbora Čukarica u SNS Rade Petrović održao članovima. U Petrovićevom obraćanju provejavaju podsećanja, pretnje i neupitna vrednost – stranka je najvažnija!

Snimak, koji je tajno napravio jedan od članova, otkriva užase psihičkog terora na kojem počiva najmnogobrojnija stranka u Srbiji danas.

Zvučni zapis je prošle nedelje objavljen na društvenim kanalima Narodne stranke Voždovac. Nije objavljen datum snimanja kao ni imena učesnika. Ipak, iz više izvora iz Srpske napredne stranke potvrđeno nam je da glas nesumnjivo dolazi od funkcionera SNS Radeta Petrovića.

Ovo je drastičniji primer od onog u kojem SNS prisiljava zaposlene u Carini da dođe na miting podrške predsedniku stranke Aleksandru Vučiću.

Pročitajte stenogramski zapis govora, a ispod možete da čujete snimak.

Predsednik Opštinskog odbora Čukarica Srpske napredne stranke Rade Petrović :

„Kao što vidite, večeras smo pozvali sve one ljude koji su od stranke dobili nešto, konkretno – posao. Svi vi ste dobili posao od stranke i, zahvaljujući Srpskoj naprednoj stranci, radite tamo gde radite. Mi imamo evidenciju kompletnu, koliko ste aktivni odnosno neaktivni.

Stranka je na prvom mestu! To da nikada ne zaboravite. Stranka vam je izašla u susret, pomogla. Usrećila pre svega vas, usprećila vaše porodice. Prema tome, red je da i vi malo stranci… Da je ne zaboravite. Ne moramo uvek mi ovde da prozivamo i da pozivamo nego morate i vi da radite na svojim mesnim odborima.

Ja neću pojedinačno da čitam učinke, mi imamo učinke svih vas. Naravno, ima veliki broj sa NULOM. Ja ću to posle da radim sa koordinatorima, odnosno sa predsednicima mesnih odbora.

U čemu je vaš problem, ne kažem svih nego pojedinaca, pa nemate nijedan minut odigran na terenu?

Ovakve sastanke ćemo držati svako 3 meseca. Ovo je sastanak gde vas upozoravamo da morate da radite za stranku. Oni koji nisu do sada radili, mora da se aktivnije uključe. Oni koji ne budu radili ubuduće, mi ćemo bit spremni da im se zahvalimo. Vi to znate šta znači.

Imamo potpunu kompletnu evidenciju. Nemoj neko da se zanosi da može da vrda.

Po ovom će se ceniti i sve ostalo dešavati. Da li su u pitanju vaša unapređenja ili bilo šta drugo. Nemojte samo da pomislite kad ste dobili posao da ste sa time sve završili. Tek počinje, što kaže – borba. U smislu dokazivanja i rezultata. Ako vi to ne shvatate, onda ste na pogrešnom putu.

Mora da se radi. Vidite i sami da naš predsednik svake nedelje, a nekada i češće, ide u obilazak regiona.“

Poslušajte snimak ovde:

Rade Petrović je široj javnosti relativno nepoznat, o njegovoj tajnoj ulozi u poslovima SNS saznalo se tek nedavno. Kako piše Danas, on je bio ključni čovek za odobravanje 3,9 miliona evra kredita firmi Jovanjica, koja je masovno uzgajala marihuanu radi distribucije na ilegalnom tržištu. Sve kredite je odobravala državna Agencija za osiguranje i finansiranje izvoza (AOFI), gde je Rade Petrović predsednik Upravnog odbora.

Kako funkcioniše SNS bot armija, prema svedočenju bivšeg vojnika (VIDEO)

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

999 Shares
999 Shares
Share via
Copy link