Beograd Magazin

Rada Đurić sa RTS-a prelazi na Novu, vodiće program iz karantina

Dugogodišnja novinarka i jedno od najprepoznatljivijih TV lica RTS-a Rada Đurić pridružuje se timu profesionalaca i vrhunskih novinara televizije Nova S gde će svojim talentom, znanjem i iskustvom doprineti stvaranju novih formata i obogaćivanju programske šeme.

U početku, Radu ćemo imati priliku da gledamo u popodnevnom programu “Među nama” dok je Nataša Miljković pristala da pomogne kolegama sa informativnog kanala N1.

“Hvala mojim dragim kolegama sa RTS-a a pre svega gledaocima koji veruju u mene svih ovih godina. Trudiću se da na Novoj ostanem stara, zato što verujem, možda kao nikad do sada, da je tako malo važno gde smo ako ne znamo ko smo. Jer, ako ne zaboravimo ko smo, onda smo uvek tamo gde i treba da budemo. Ostanimo pametni, pristojni i kod kuće. Vidimo se uskoro”, poručuje Rada.

Govoreći o svom onlajn vođenju emisije, Rada napominje da je to zbog toga što neko vreme mora da provede u izolaciji, jer se nedavno vratila sa putovanja iz Amerike.

“Ne brinem, uzbuđena sam. Prvih nekoliko emisija ću voditi onlajn, iz izolacije. To je za mene veliki izazov”, rekla je voditeljka i novinarka Rada Đurić.

Kako je objasnila, pregovori o prelasku sa RTS-a započeti su još pre pandemije koronavirusa.

“Počelo je pre svega ovoga jer se svet sada deli na pre i posle korone. Završilo se sada. Nadam se da će korona prestati mojim prelaskom na Nova S, ali mislim da sam optimista malo više nego što treba – mada to nije loše. Optimista mi piše u ličnoj karti kao srednje ime. Sve je na kraju kako sam i napisala u saopštenju. Ne bih umela ništa ni da dodam više. Verujem da se čovek uvek nađe u pravom trenutku na pravom mestu i u pravo vreme. Volela bih da to bude i sa svim drugim ljudima kao što je sa mnom”, izjavila je voditeljka.

 

19 Shares
Share via
Copy link