Magazin Svet

Vladimir Putin čeka dete sa ljubavnicom Alinom Kabajevom?

putin-alina-kabajeva
Foto: Profimedia

Ruski predsednik Vladimir Putin očekuje ćerku sa bivšom gimnastičarkom i svojom navodnom ljubavnicom Alinom Kabajevom, uprkos tome što ruski lider tvrdi da „ima dovoljno dece“, navodi se u novom izveštaju, prenosi Dejli mejl.

Veruje se da lider Kremlja već ima dva sina sa Kabajevom koje je ona rodila u tajnosti. Kabajeva je navodno uslikana trudna 2015. godine, a u izveštaju se navodi da se kasnije te godine porodila u Švajcarskoj i da je rodila sina.

Drugog sina je rodila u Moskvi 2019. godine, a isti lekar koji ju je porodio u Švajcarskoj, došao je u Rusiju na porođaj, navodi se u istrazi švajcarskih novina Sonntagszeitung.

Putin, koji će ove godine napuniti 70 godina, negirao je vezu sa Kabajevom (39) od 2007. godine. Svoju navodnu porodicu krije od javnosti, a kako pišu mediji nije prisustvovao nijednom od dva navodna porođaja, prenosi Dejli mejl.

Međutim, kako se spekuliše, par sada navodno čeka devojčicu, piše na Telegram kanalu General SVR – veb nalogu za koje se navodi da ga vode insajderi Kremlja.

„Već smo objavili da je Alina Kabajeva trudna. Juče se saznao pol nerođenog deteta – u pitanju je devojčica“, navodi se.

Međutim, rečeno je da ruski lider nije bio impresioniran ovim vestima. U objavi se navodi da ova informacija nije obradovala budućeg oca i predsednika Rusije.

U istom izveštaju se navodi da je Putin kada mu je saopšteno, progunđao: „Imam dovoljno dece i odavno imam dovoljno ćerki“. Pretpostavlja se da je Kabajeva bila trudna još u maju.

„Putin je saznao da je njegova ljubavnica ponovo trudna, a po svemu sudeći to nije planirao“, navodi se u objavi.

alina-kabajeva
Foto: Profimedia

Kabajeva je poslednji put viđena pre mesec dana u crnomoskom odmaralištu Soči u kampu za ritmičku gimnastiku gde se okupilo 28 dece.

Moskovski mediji su prokomentarisali da je „izgubila dosta kilograma“.

Na početku ruske invazije na Ukrajine spekulisalo se da se Kabajeva sa decom krije u Švajcarskoj ili čak u podzemnom bunkeru u Sibiru.

Putin retko kada govori o svom privatnom životu. Do sada nikada nije javno priznao da ima decu sa Kabajevom. Poznato je da sa bivšom suprugom Ljudmilom ima dve ćerke – Mariju (37) i Katerinu (35).

Od stjuardese do gimnastičarke: Sve žene sa kojim su povezivali Vladimira Putina

Izvor: Nova.rs.

OGLAS

Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook Messenger
  • Viber
  • Pinterest
  • More Networks
78 Shares
Copy link