Magazin

Putin svoju ljubavnicu i njihova 4 deteta krije u dvorcu u Švajcarskoj (VIDEO)

putin-kabaeva
Foto: Kremlin.ru

Nedavno je bivša ritmička gimnastičarka i osvajačica olimpijskog zlata u Atini 2004. godine, Alina Kabajeva, izjavila da je odnos međunarodnih sportskih organizacija prema Rusiji najsramotniji čin u istoriji svetskog sporta, a nedugo zatim pojavile su se priče da se ona, kao ljubavnica Vladimira Putina skriva u Švajcarskoj sa njihovo četvoro dece.

Neimenovani izvori ispričali su američkom tabloidu “Page Six” da se ljubavnica Vladimira Putina, Alina Kabajeva sa njihovo četvoro dece krije u Švajcarskoj.

– Dok Putin sprovodi svoj napad na Ukrajinu, napada nevine ljude i izaziva izbegličku krizu, njegova porodica skrivena je u intimnom i sigurnom dvorcu negde u Švajcarskoj, barem zasad – rekao je izvor.

Kabajeva je 38-godišnja bivša gimnastičarka s olimpijskim zlatom, a sa 69-godišnjim Putinom navodno ima četvoro dece. Iako se o njihovoj vezi šuška od njegovog razvoda, njih dvoje nikad nisu govorili o svom odnosu.

putin-alina-kabajeva
Foto: Profimedia

Izvori tvrde da imaju blizakinje, a pored toga se šuška i da imaju dva sina.

– Alina ima dva mala sina i bliznakinje sa Putinom. Sva deca imaju švajcarske pasoše, a pretpostavljam da ima i ona – tvrdi izvor.

Opšte je poznato da Putin nikad nije dopuštao pitanja o svom privatnom životu.

– Ne dopuštam mešanje u svoj privatni život. Mora da se poštuje. Uvek sam negativno reagovao prema onima koji guraju svoje znatiželjne noseve i erotske fantazije u tuđe živote – rekao je jednom, navodi pagesix.com.

Međutim, nastavile su se spekulacije o Putinovoj vezi sa bivšom gimnastičarkom, uključujući brojne izveštaje i navode da imaju više dece zajedno. Izvori navode da su se možda čak venčali na privatnoj ruskoj pravoslavnoj ceremoniji.

Kabaeva je pre osam godina postala prokremljovski član parlamenta, a 2014. ju je Kremlj imenovao da vodi državnu Nacionalnu medijsku grupu, sa platom od 10 miliona dolara godišnje.

Uprkos visokoj ulozi, poslednjih nekoliko godina retko je viđena u javnosti.

Kabaeva je negirala da uopšte ima dece u julu 2013, usred raznih izveštaja da je rodila ćerke u elitnoj bolnici Sveta Ana u Tičinu, u Švajcarskoj.

Javnost je upoznata sa tim da Putin ima dve ćerke, Mariju (36) i Katerinu (35) koje je dobio u braku s bivšom stjuardesom Ljudmilom, ali i o njima retko priča, pa nije čudno da se nagađa koliko dece zapravo ima.

Sa Ljudmilom je bio u braku 30 godina, a razveli su se 2013. godine pred kamerama.

Već tada se pričalo da se Putin razvodi zbog Aline.

Otkako se šuška o njenoj vezi s Putinom, Alina je proredila pojavljivanja u javnosti, a nedavno se oglasila o ruskoj invaziji na Ukrajinu.

– Verujem da nikada nije bilo sramotnije stranice u istoriji svetskog sporta. Vođstvo mnogih međunarodnih sportskih organizacija već duže vreme i pod raznim izgovorima bavi se potpuno nesportskim stvarima. Sada se više i ne skriva. Njihova “briga” za svet licemerna je kao i borba za čisti sport – rekla je tom prilikom Kabajeva i dodala:

– Nisu se brinuli i nisu izbacili iz takmičenja nijednu državu koja je učestvovala u uništavanju stotina hiljada civila u Jugoslaviji, Iraku, Libiji, Siriji. Ali, sportski dužnosnici su se jako naljutili kada je Rusija odlučila da zaštiti Donbas i Lugansk od nacista – dodala je Kabajeva, koja je zbog korišćenja dopinga 2001. godine ostala bez pet zlatnih medalja sa Svetskog prvenstva.

Ne ustaje rano, ima ljude koji probaju hranu pre njega: Ovako izgleda jedan dan Vladimira Putina

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

144 Shares
144 Shares
Share via
Copy link